Pori

Käyttääksesi CampusMoWen palveluita sinun tulee lunastaa verkkokaupasta MoWe Card Pori, joka aktivoi käyttöoikeutesi.

Lataa älypuhelimeesi CampusMoWe sovellus, jolloin ilmoittautumiset onnistuvat kätevästi sovelluksen kautta. Kirjautuminen sovellukseen sekä nettisivuille tapahtuu voimassaolevalla korkeakoulutunnuksella.


Lue lisää


Porin tunnit sekä palloiluvuorot pidetään SAMK Agorasalissa. Koska sali on muussakin käytössä, joitain vuoroja/tunteja ei pystytä pitämään viikoittain. Suosittelemme seuraamaan aktiivisesti MoWe Kalenteria.

Lue lisää


MoWe Cardilla saat käyttöösi Yogobe-nettijoogapalvelun.

Lue lisää


Lainattavat liikuntavälineet Porin kampuksen kirjastossa

Voimassa olevalla kirjastokortilla voit lainata liikuntavälineitä kampuksen kirjastosta. Tähän et tarvitse CampusMoWe jäsenyyttä. Välineiden laina-aika on korkeintaan 1 viikko. Välineet tulee noutaa ja palauttaa kirjaston aukioloaikoina. Palautus aina siihen kirjastoon, josta ne on lainattu. Mikäli lainatut liikuntavälineet häviävät tai rikkoutuvat, lainaaja on vastuullinen korvaamaan välineet.


SAMK kampus Porin kirjaston välineet:

  • Tasapainotyyny 2 kpl
  • Joogamatto
  • Kahvakuulat 4, 6 ja 8 kg
  • Miniband-vastuskuminauha (medium)
  • Theraband vastuskuminauha (2 light, 2 medium, 2 hard)
  • Frisbeegolfkiekot laukussa (distance, driver ja putter)
  • Jalkapallo


Löydät liikuntavälineitä myös Satakirjastoista ja Porin kaupungin vapaa-aikavirastosta Lisätietoa: www.satakirjastot.fi ja www.pori.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/valinevuokraus-ja-hinnastot


Lue lisää


Käyttääksesi CampusMoWen palveluita sinun tulee lunastaa verkkokaupasta MoWe Card Rauma, joka aktivoi käyttöoikeutesi.

Lue lisää


Lue lisää


Huittisissa ei ole CampusMoWen omaa viikoittaista ohjelmaa, mutta käytössäsi olevat kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut näet alta!

Lue lisää