CampusMoWe-tiimi etsii uusia ohjaajia syyskaudelle!

Etsimme ohjaajia ryhmäliikuntaan, palloiluun, kuntosalille sekä lajikokeiluihin Poriin, Raumalle ja Kankaanpäähän! Lisäksi haemme MoWe Mover "liikkumiskavereita"!

Vielä voit hakea ryhmäliikunta-/palloiluohjaaksi (Rauma), MoWe Moveriksi sekä lajikokeilujen vetäjäksi! Muihin tehtäviin haku on päättynyt 12.6.20

CampusMoWe -ohjaajana pääset mukaan kehittämään korkeakoululiikunnan - ja hyvinvoinnin palveluita, saat kokemusta ryhmien ohjaamisesta sekä voit kehittää ohjaustaitojasi! Hae siis meille töihin!

Kokemus ja/tai koulutus ryhmien ohjaamiseen katsotaan eduksi. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta, mutta olet kiinnostunut ja motivoitunut, autamme sinua pääsemään alkuun. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro mitä voisit ohjata!

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen info@campusmowe.fi tai täytä sivun alaosassa oleva hakulomake. Lisätietoja voit kysellä Erikalta osoitteesta: erika.santala@samk.fi.


Rauma

Ryhmäliikuntaan etsimme erityisesti jooga/kehonhuolto-ohjaajaa, mutta myös muiden tuntien ohjaajia!

Palloiluun etsimme erityisesti sählyvuoron vetäjiä! Palloiluohjaajan tehtävänä on vastata vuoron sujuvuudesta (välineet, ovien avaaminen/sulkeminen, osallistujien kuittaus), valmentajana ei tarvitse toimia.

Erilaisiin lajikokeiluihin etsimme myös ohjaajia! Lajikokeiluissa voit esim. tutustuttaa opiskelukavereitasi omaan harrastukseesi tai järjestää Rauman seudulla lajikokeiluja esim. seurojen tai alueen palveluntarjoajien kautta. Tämä tehtävä sopii hyvin esim. tuutortoiminnassa mukana oleville.

Pori

Ryhmäliikuntaan etsimme ohjaajia erityisesti MoWe Dance -tanssitunnille sekä Venyttely&Liikkuvuus -tunnille.

Palloiluohjaajia etsimme lentopalloon sekä futsaliin. Palloiluohjaajan tehtävänä on vastata vuoron sujuvuudesta (välineet, ovien avaaminen/sulkeminen, osallistujien kuittaus), valmentajana ei tarvitse toimia.

Etsimme myös kuntosaliohjaajaa! Kuntosaliohjaajan tehtävänä on neuvoa/ohjata erityisesti aloittelijoita laitteiden käytössä, oikeissa suoritustekniikoissa sekä kuntosaliharjoittelun aloittamisessa.

Kankaanpää

Etsimme ohjaajia ryhmäliikuntatunneille! Jos sinulla on hallussa yksi tai useampi ryhmäliikuntalaji, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Lisäksi etsimme lajikokeilujen vetäjiä! Ota rohkeasti yhteyttä!

MoWe Mover "liikkumiskaveri"

Käynnistämme syksyllä uuden MoWe Mover "liikkumiskaveri" -palvelun!

MoWe Mover on vertaisliikkuja, jota opiskelijat voivat pyytää mukaansa halutessaan tutustua CampusMoWen palveluihin. MoWe Mover tehtävänä on mennä mukaan tueksi esim. ryhmäliikuntatunnille, kertoa miten tunneilla toimitaan, mistä löytyy pukuhuoneet jne., jolloin uuden liikkujan osallistumiskynnys madaltuu.


Haemme useampia "liikkumiskavereita" Poriin ja Raumalle! Toivomme, että olet iloinen, avoin, sosiaalinen ja liikkumisesta kiinnostunut! Liikunnallisella taustallasi ei ole merkitystä, toiminnan tavoitteena on edistää liikkumisen iloa sekä tukea liikkumisen aloittamisessa.


Ohjaajahakemus


CampusMoWe ohjaajat

CampusMoWen ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että liikuntasi on turvallista, tehokasta ja hauskaa! Tältä sivulta löydät CampusMoWe ohjaajien esittelyt.

Lue lisää