Ryhmäliikunta

​​​​​​​MoWe Cardilla voit osallistua rajattomasti kaikille CampusMoWen ryhmäliikuntatunneille!

MoWe Kalenterista löydät ryhmäliikunta-aikataulun sekä tarjonnan. Tunnit on suunniteltu niin, että ne soveltuvat kaikenkuntoisille osallistujille eivätkä vaadi aiempaa kokemusta.

Muistathan tehdä ilmoittautumisen jokaiselle tunnille (linkki: Ilmoittautuminen)! Ilmoittautumalla varmistat, että tunti pidetään kyseisellä viikolla.

Ilmoittautuminen aukeaa 7 vrk ennen tunnin alkua. Ohjaaja vahvistaa osallistumisesi tunnin alussa.

  • Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tunnin alkua, tunnin alettua tunnille ei ole enää mahdollista tulla.

  • Osallistuessasi tunnille ensimmäistä kertaa, on erityisen tärkeää tulla ajoissa. Tällöin ohjaaja ehtii opastaa välineiden kanssa (erityisesti MoWe Pump!).

  • Jokainen osallistuja huolehtii omien harjoitusvälineidensä palauttamisesta tunnin jälkeen.

  • Harjoitusvälineitä ei tule palauttaa turvallisuussyistä kesken tunnin.

  • Mikäli joudut poistumaan kesken tunnin, kerrothan siitä ohjaajalle ennen tunnin alkua.

  • Tunneilla on käytettävä hikipyyhettä (myös jumppa-alustan päällä).

  • Tuntien aikana ei tule käyttää älypuhelinta.

Tuntien sijainnit

Suurin osa tunneista järjestetään Kampusten omissa liikuntatiloissa (Porissa SAMK Agorasali ja Raumalla Merimäen kampuksen liikuntasali). Osa tunneista järjestetään Kampusten ulkopuolella yksityisillä palveluntarjoajilla tai kaupungin liikuntatiloissa. Tuntien sijainnit on merkitty MoWe Kalenterissa. Muistathan tarkistaa tunnin sijainnin ilmoittautumisen yhteydessä!


HUOM! Porin Agorasalissa on ajoittain tapahtumia, joiden vuoksi kaikkia ryhmäliikuntatunteja ei valitettavasti pystytä pitämään viikoittain. Muistathan tarkistaa MoWe Kalenterista tuntien ajankohdat. Tämän vuoksi myös ilmoittautuminen on tärkeää, jotta näet reaaliaikaisen aikataulun!

(CampusMoWe pidättää kaikki oikeudet tuntimuutoksiin sekä poikkeusaikatauluihin, pysyviin ja/tai väliaikaisiin muutoksiin.)

​​​​​​​

Tuntikuvaukset

Katso oman kaupunkisi tuntikuvaukset!

Lue lisää


MoWe Kalenteri

Syyskausi jatkuu 13.12.2020 asti! Sulkapallovuorot pyörivät Porissa normaalisti! Muita palloiluvuoroja emme voi valitettavasti tarjota lähikontaktin välttämiseksi. Seuraamme tilannetta ja käynnistämme vuorot heti mikäli mahdollista.

MoWe Kalenterista näet ajantasaiset tiedot CampusMoWen tunneista sekä pääset kätevästi ilmoittautumaan tunneille.

Lue lisää