Käyttösäännöt

Ennen palveluiden käytön aloittamista, lue käyttösäännöt huolellisesti!


 1. Käyttöoikeus CampusMoWen palveluihin on kaikilla läsnäolevaksi ilmoittautuneilla Satakunnan ammattikorkeakoulun, Porin yliopistokeskuksen, Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman toimipisteen sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun Porin toimipisteen opiskelija- ja henkilöstöryhmillä, joilla on kyseisten oppilaitoksen voimassa oleva korkeakoulutunnus (HAKA -tunnus). ​​​​​​​
  ​​​​​​​
 2. CampusMoWen käyttösäännöt astuvat voimaan, kun henkilö ostaa verkkokaupasta palveluiden käyttöoikeuden. Samalla henkilö antaa luvan CampusMoWe:lle omien henkilötietojensa käsittelyyn. Lue lisätietoa henkilötietojen käsittelystä tietosuojailmoituksesta. (Linkki: tietosuojailmoitus.)

 3. Palveluiden osto-oikeutta on mahdollista hyödyntää sen lukukauden loppuun asti, jonka aikana valmistuu tai työsuhde päättyy. Korkeakoulutunnusten poistuessa käytöstä, et pääse enää varaamaan tunteja tai ostamaan uusia palveluita.

 4. Liikuntapalveluiden käyttäjän on noudatettava CampusMoWen käyttösääntöjä sekä kuntosalien käyttösääntöjä.

 5. Liikuntapalveluiden käyttäjän on noudatettava CampusMoWen yhteistyötahoina olevien liikuntapaikkojen työntekijöiden ja muiden toiminnan organisointiin osallistuvien henkilöiden antamia ohjeita sekä liikuntapaikoilla olevia sääntöjä.

 6. Liikuntapalvelut eivät sisällä vakuutusta, joten käyttäjän tulee itse huolehtia vakuutusturvastaan käyttäessään CampusMoWen palveluita.

 7. Palveluiden käyttöoikeus on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Käyttäjä ei saa päästää liikuntatiloihin mukanaan muita henkilöitä eikä luovuttaa palveluun/liikuntatilaan kulkuun oikeuttavaa välinettä toiselle henkilölle (linkki: Kuntosalin käyttösäännöt).

 8. Käyttö- ja kulkuoikeuden ja käyttösääntöjen väärinkäytöstapauksissa asiakkaan käyttöoikeus palveluihin voidaan peruuttaa ja asiakkaalle voidaan asettaa määräaikainen CampusMoWe palveluiden osto- ja käyttökielto. Kiellon päätyttyä asiakas voi lunastaa käyttöoikeuden uudelleen maksamalla palveluista hinnaston mukaisesti.

 9. Mikäli kauden aikana havaitaan, että henkilö on jättänyt osallistumatta viiteen (5) varattuun tuntiin peruuttamatta ilmoittautumistaan, seuraa automaattinen kahden viikon ilmoittautumiskielto. Tämän jälkeen ilmoittautumiskielto seuraa automaattisesti jokaisen havaitun peruuttamatta jääneen tunnin jälkeen kauden loppuun asti. Perumattomat ilmoittautumiset nollataan syys- ja kevätlukukauden lopussa.
  ​​​​​​​
 10. Ostetussa palvelussa ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Jos kurssien tai valmennusten minimiosallistujamäärät eivät toteudu, kurssi voidaan peruuttaa ja tässä tapauksessa maksetut kurssimaksut palautetaan.
  ​​​​​​​
 11. CampusMoWe pidättää oikeudet tuntien ja tilojen poikkeusaikatauluihin sekä tuntiaikataulujen pysyviin ja/tai väliaikaisiin muutoksiin. Tuntiaikataulujen muutoksista pyritään tiedottamaan asiakkaita mahdollisimma aikaisin. Muutokset päivitetään MoWe Kalenteriin.

Käyttösäännöt tulee lukea huolellisesti ennen kuntosalin käytön aloittamista.

​​​​​​​Huomaathan, että SAMK kampusten kuntosalit ovat vain SAMKin opiskelijoiden sekä henkilökunnan käytössä.

Lue lisää


Kuntosalin oven avaamiseen tarvitset CampusMoWe mobiilisovelluksen sekä voimassa olevan MoWe Cardin.

Lue lisää