Päivän ensimmäinen pelaaja kasaa verkon ja viimeinen purkaa.

​​​​​​​Aseta tolpat kuvan mukaisesti leveät osat ulospäin. Kiinnitä ensin verkon alaosan nauhat ja sen jälkeen yläosan, jotta saat verkon tasaisesti kireälle.

Sulkapallovuorot (Pori)

Sulkapallovuorot ovat SAMK Agorasalissa ja sisältyvät MoWe Card Poriin(kaikki korkeakoulut).

Päivän ensimmäinen pelaaja kasaa verkon, viimeinen purkaa. Appista näet onko ennen tai jälkeesi tulossa pelaajia.

Alla sulkapallovuoron toimintaohje.

Sulkapallovuoron toiminta- ja hygieniaohjeet

  1. Voit varata yhden vuoron/henkilö/päivä! Varaus kattaa koko kentän, tuo pelikaveri mukanasi. Pelikaverin ei tarvitse olla CampusMoWen jäsen.

  2. Varaa kenttä MoWe Kalenterista ilmoittautumalla ko. vuorolle. Muista peruuttaa, jos et pääsekään pelaamaan.

  3. Päivän ensimmäinen pelaaja kasaa verkon, viimeinen purkaa. Appista näet onko ennen tai jälkeesi tulossa pelaajia. Viimeinen pelaaja jättää verkon, tolpat ja pelivälineet salin reunalle syvennykseen.

  4. Mailat, pallot ja verkot löydät Agorasalista tai pukuhuonekäytävältä. Ethän lukitse Agorasalin ovia. Pelivälineitä tulee käyttää asianmukaisesti ja rikkoutuneista pelivälineistä tulee ilmoittaa CampusMoWeen (sposti: info@campusmowe.fi)

  5. Sisäänkäynti ovikoodilla Satakunnankadun vasemmanpuoleisista ovista kampuksen ollessa suljettuna (ei siis pääovista). Löydät koodin CampusMoWe appin C-MoWe välilehdeltä tai Tuudosta. Agoraan kulku pukuhuonekäytävän kautta. Kartta Agorasaliin (linkki): Agora

  6. Maskia on käytettävä pukuhuonekäytävillä sekä pelin alkuun asti! Muistathan huolehtia hyvästä käsihygieniasta ennen ja jälkeen pelin sekä puhdistaa lainaamasi mailan kädensijan pelin jälkeen. Puhdistusvälineet löydät samasta paikasta kuin pelivälineet.

  7. Mikäli sinulla ongelmia, voit soittaa vahtimestarin päivystysnumeroon p. 044-7103193