Hae ohjaajaksi CampusMoWeen!

Etsimme uusia ohjaajia täydentämään tiimiämme!

Etsimme motivoituneita ja energisiä ohjaajia syyslukukaudelle 2024! Tule osaksi innostavaa tiimiämme ja ole mukana mahdollistamassa monipuolisia liikuntapalveluita opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Haemme ohjaajia Raumalle ja Poriin ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille. Haemme myös kurssiohjaajia. Alta löydät lisätietoja sekä hakuohjeet.

Ohjaajaksi voi hakea kaikista alueen korkeakouluista. Ryhmäliikuntaohjaajaksi voi hakea myös korkeakoulujen ulkopuolelta.

Odotamme sinulta:

  • Halua kannustaa ja innostaa muita liikkumaan
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta


Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden kehittää ohjaustaitojasi ja kartuttaa työkokemusta
  • Innostavan ja kannustavan yhteisön
  • Mahdollisuuden osallistua korkeakoululiikunnan kehittämiseen
    ​​​​​​​

Kokemus ja/tai koulutus ohjaamiseen/lajiin katsotaan eduksi. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta, mutta olet kiinnostunut ja motivoitunut, autamme sinua pääsemään alkuun. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro mitä voisit ohjata!

Lue tarkempi info alla olevista artikkeleista ja täytä hakulomake, joka löytyy jokaisesta artikkelista.

Lisätietoja voit kysellä Erika Santalalta.

Sähköpostiosoite: erika.santala@samk.fi.


Ryhmäliikuntaohjaaja

Ryhmäliikunta tarkoittaa mm. tanssi- tai lihaskuntotuntien ohjaamista.

​​​​​​​Ryhmäliikuntaohjaukseen kuuluu tuntien suunnittelu sekä tunnin/tuntien ohjaaminen koko lukukauden ajan.

Kokemus ohjaamisesta katsotaan eduksi, mutta huomioimme myös aloittavien ohjaajien hakemukset.

Lue lisää


Palloiluvuorovastaava

Palloiluvuorot tarkoittavat avoimia pelivuoroja kuten sählyä tai koripalloa, joihin CampusMoWen jäsenet voivat ilmoittautua.

Palloiluvuorovastaava huolehtii vuoron sujuvuudesta (välineet, osallistujien kuittaukset jne.). Vuorovastaava huolehtii, että pelit lähtevät pyörimään ja jokainen osallistuja pääsee peliin mukaan. Vuorovastaava pelaa porukan mukana. Valmentajana ei ole tarvetta toimia.

Innostus liikkumiseen ja harrastamiseen on tärkeintä. Toivomme, että sinulla on jonkinlaista aiempaa kokemusta lajista esim. harrastaminen.

Lue lisää


Kurssiohjaaja

Kurssit tarkoittavat esim. 4-6 kerran kursseja, jotka eivät ole sidottuja jäsenyyteemme. Aiemmin toteutuneita kursseja on mm. Joogan peruskurssi, Twerk alkeet, Kuntosaliharjoittelun starttikurssi. Kursseista ei saa opintopisteitä, ne ovat vapaa-ajan kursseja.

Etsimme kurssiohjaajia ja lajit voivat olla oikeastaan mitä vain! Kurssin ohjaaja on vastuussa kurssin sisällön suunnittelusta sekä ohjaamisesta kurssin toteutumisen ajan.

Lue lisää


Hae hyvinvointitutoriksi!

Hyvinvointitutorina voit järjestää esim. lajikokeiluja, luontoretkiä, bändikerhoa, museovierailuja tai muita kulttuuriaktiviteetteja.

Voit olla mukana myös Hymiökaffe-Tiimissä tai Tapahtuma-Tiimissä. Vuoden 2024 alusta voit saada opintopisteitä myös toimimalla CampusMoWen palloiluohjaajana.

​​​​​​​Uusien hyvinvointitutorien toimintakausi alkaa 2024. Pääset keräämään opintopisteitä ja huolehtimaan SAMKin opiskelijayhteisön hyvinvoinnista. Koulutukset toteutuvat marraskuussa.

Lähde mukaan N-Y-T nyt! Odotamme hakemustasi :)

Lue lisää