Ryhmäliikunta ja palloilu PORI

Porin ryhmäliikuntatunnit sekä palloiluvuorot pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa. Jooga pidetään luokassa A356. Ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta.

SAMKn Agorasali on jaettu kolmeen osaan A, B ja C. A -osa on lähimpänä kirjastoa ja C-osa lähimpänä kauppaa. Salin osa on merkattu Kalenteriin Agora / A, Agora /B ja Agora /C. Katso kuvalliset ohjeet pukuhuoneisiin ja saliin saapumisesta täältä: (linkki) Kartta.

Ryhmäliikuntatunnit pidetään pääsääntöisesti Agorasalin C-osassa. Spinning pidetään Porihallilla ja vesijumppa DiaFysiossa. Jooga pidetään luokassa A356.

Ryhmäliikuntatuntien tuntikuvauksen löydät täältä (linkki): Tuntikuvaukset

Palloilut ovat joko yhdessä tai kahdessa salin osassa, lajista ja salin käytettävyydestä riippuen. Kevään palloilulajeina ovat sähly, futsal, koripallo, lentopallo sekä sulkapallo. Kaikentasoiset pelaajat tervetuloa! Lue miten sulkkisvuoro toimii (linkki:) Sulkapallovuoro.

Jääkiekko -vuoro on torstaisin tekojääkaukalossa Porin urheilukeskuksessa.

Koska Agorasali on muussakin käytössä, joitain vuoroja/tunteja ei pystytä pitämään viikoittain tai aika saattaa muuttua. Suosittelemme seuraamaan aktiivisesti MoWe Kalenteria.

MoWe Card Pori:lla sinulla on ryhmäliikunnan sekä palloiluvuorojen rajaton käyttöoikeus. Kaikille tunneille sekä vuoroille tulee ilmoittautua MoWe Kalenterin kautta. Ilmoittautuminen onnistuu mobiilisovelluksen tai nettiselaimen kautta.

  1. Kirjaudu sisään HAKA-tunnuksella.
  2. Avaa MoWe Kalenteri (linkki): MoWe Kalenteri
  3. Valitse kalenterista välilehti PORI ja sen jälkeen oikea viikonpäivä/päivämäärä. (Halutessasi "poista valinnat"-painike näyttää sinulle kaikki tulevat tunnit listana.)
  4. Valitse haluamasi tunti ja klikkaa tunnin kohdalta. Paina ilmoittaudu tapahtumaan -painiketta ja nyt olet ilmoittautunut.
  5. Mikäli ilmoittautumispainike ei ole aktiivinen, sinulla ei ole voimassa olevaa MoWe Cardia eikä näin ollen ilmoittautumis- eikä osallistumisoikeutta tunneille.
  6. Mikäli tunti-ikkuna on punainen, tunti on täynnä.
  7. Huomaathan, että ilmoittautumisen peruuttaminen onnistuu samaa reittiä! Omat varauksesi näet "Omat" -painikkeen kohdalta.Kuntosalit PORI

HAKA kirjaudu sisään nähdäksesi kuntosaleihin liittyvät tiedot.

Lue lisää


MoWe Kalenteri

MoWe Kalenterista näet ajantasaiset tiedot CampusMoWen tunneista sekä pääset kätevästi ilmoittautumaan tunneille.

Lue lisää