Ajankohtaista

Mobiilisovelluksen C-MoWe -välilehdeltä löydät myös ajankohtaiset uutiset!

Porraspäivät 2.-8.11.2020

Tiesitkö, että porraskävely vastaa teholtaan jopa hölkkää? Se, että valitset portaat on pieni teko, jolla on suuret vaikutukset terveyteesi!

Lue lisää


CampusMoWe Live - odotetut tuntistriimaukset alkavat!

Liity mukaan CampusMoWe Live Facebook -ryhmään ja pääset osallistumaan tunneille missä vain! Striimaamme alkuun Kalenterissa olevia tunteja ja striimattavat tunnit voivat vaihdella viikoittain. Tunnit pyörivät normaalisti myös kampuksilla.

Striimattavat tunnit on merkitty MoWe Kalenterissa FB Live -tekstillä.

Lue lisää


Hyvinvointia ja jaksamista loppuvuoteen!

CampusMoWen syyslukukausi on puolessa välissä, joten nyt voit lunastaa itsellesi loppuvuoden MoWe Cardin -50% hintaan! MoWe Card Pori/Rauma sisältää rajattoman osallistumisoikeuden ryhmäliikuntatunneille loppuvuoden ajan.

Lue lisää


Tuntimuutoksia Kalenteriin loppukaudeksi!

Olemme tehneet pieniä tuntimuutoksia MoWe Kalenteriin loppukauden ajaksi asiakaspalautteiden sekä tuntien kävijämäärien perusteella!

Lue lisää


Ensi viikolla lomaillaan! Syysloma 19.-25.10.2020, ei ohjattuja tunteja!

Ainoastaan Porin kampuksen kuntosalivuorot pidetään normaalisti maanantaista torstaihin! Varattavissa olevat vuorot löydät MoWe Kalenterista.

Lue lisää


Hygieniaohje palveluihin osallistuville

CampusMoWe haluaa varmistaa sekä CampusMoWen ohjaajille että asiakkaille turvalliset toimintaympäristöt ja -olosuhteet CampusMoWen ryhmäliikuntatunneilla! Lue ohjeet huolellisesti.

Lue lisää


Frisbeegolf tutustuminen tiistaina 13.10. klo 17.00 Kirjurinluodon radalla

Tervetuloa pelaamaan rennosti tuutorien kanssa! Et tarvitse aiempaa kokemusta lajista ja CampusMoWen puolesta on kiekkoja käytettävissä. Jos sinulla on omia kiekkoja, niin toki suosittelemme ottamaan ne mukaan!

Frisbeegolf on mukavan rento laji, jossa yhdistyy ulkonaliikkumisen ilo mielenkiintoinen peli. Tärkeintä on pitää hauskaa hyvässä porukassa!

Lue lisää