Kuntosali SAMK Pori kampus

Tästä voit lukea kattavat ohjeet SAMK Porin kampuksen kuntosalin käyttöön.

Kuntosalia voivat käyttää vain Satakunnan alueen korkeakouluopiskelijat sekä SAMK henkilöstö.

Kuntosali on ensisijaisesti terveysliikuntaan tarkoitettu kuntosali. Lattiaa ei ole rakennettu kestämään putoavia painoja, jonka vuoksi kuntosalia ei ole tarkoitettu voimailusaliksi. Magnesiumin käyttö on kielletty.

Kuntosali on tarkoitettu opetuskäyttöön, jonka vuoksi kuntosali on ajoittain varattu muuhun käyttöön. Varattuja vuoroja tulee kunnioittaa ja salilta tulee poistua vuoron alkaessa.

Ennen käytön aloitusta, lue kuntosalin käyttösäännöt huolellisesti!

Ostaessasi MoWe Cardin hyväksyt CampusMoWen käyttösäännöt sisältäen kuntosalin käyttösäännöt. Lue säännöt tästä (linkki): Kuntosalin käyttösäännöt

Mikäli käyttösääntöjä rikotaan, kuntosalin käyttöoikeus voidaan evätä CampusMoWen toimesta.​​​​​​​​​​​​​​

Kuntosalin sijainti ja pukuhuoneet

Kuntosali sijaitsee A -osan eli matkakeskuksen puolella 0 –kerroksessa. Kuntosalin pukuhuoneissa on numerokoodilla toimivat aikalukolliset kaapit tavaroiden säilyttämistä varten. Kuntosalin kaappeja voi käyttää vain salikäynnin ajan.

Ilmoittautuminen sekä oven avaaminen

Kuntosalin käyttöön sekä oven avaamiseen tarvitset CampusMoWe mobiilisovelluksen sekä voimassa olevan MoWe Cardin (Gym tai Pori). MoWe Cardin lunastaminen onnistuu verkkokaupasta (linkki): Verkkokauppa

Kuntosalivuorot näet mobiiliappistä Kuntosali -välilehdeltä. Kun olet menossa kuntosalille, ilmoittaudu ko. vuorolle. Ilmoittautuminen onnistuu 2 vrk ennen vuoron alkua.

Oven avaaminen:

  1. Avaa CampusMoWe mobiilisovellus, HAKA kirjaudu ja avaa välilehti MoWe Card.
  2. Sijaintipalvelut tai bluetooth tulee olla sallittuna.
  3. Paina painiketta Avaa samk gym ovi. Mikäli olet riittävän lähellä kyseistä ovea, ovi avautuu painamalla painiketta. Tätä toimintoa voit käyttää vain tietyllä etäisyydellä, kuntosalin ovea et pääse avaamaan esimerkiksi kotoa käsin.
  4. Mikäli MoWe Card ei ole voimassa, ovi ei aukea.
  5. Käytäthän Avaa samk gym ovi -painiketta aina kuntosalille mennessäsi. Seuraamme kuntosalin käyttöastetta ja tiedot kerääntyvät oven avausten perusteella.

Kuntosalin aukioloajat

Kuntosalia on mahdollisuus käyttää ulko-ovien kulkukoodin voimassaoloaikojen puitteissa. Kampukselle pääset sisään siis kulkukoodilla (iltaisin, lauantaisin sekä arkiaamuisin klo 7-8) ja kuntosalille CampusMoWen appilla. Kulkukoodi löytyy appin C-MoWe välilehdeltä.


Maanantai-perjantai klo 7.00-20.30. Kulkukoodilla pääse sisään kampukselle klo 20 asti. Kuntosalilta tulee poistua viimeistään klo 20.30.

Lauantai 8.00-17.30. Kuntosalilta tulee poistua viimeistään klo 17.30.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä suljettu. SAMK viestintä tiedottaa poikkeusaikatauluista. Poikkeusaikataulut näet tästä: linkki SAMK aukioloajat​​​​​​​​​​​​​​

Henkilökunnan vuorot

Henkilökunnalle varattu oma kuntosalivuoro on tiistaisin klo 16-17 ja torstaisin klo 16-17.30. Torstaisin henkilökunnan vuoron aikana pidetään ohjattu kuntosaliryhmä. Vuoron aikana harjoittelu on muulle henkilökunnalle sallittua vapaaksi jäävissä tiloissa.

HUOM! Henkilökunnan vuorojen aikana opiskelijoilla ei ole kuntosalin käyttöoikeutta.

Ensiapupakkaus

Kuntosalin varastossa on ensiapupakkaus, josta löytyy mm. laastareita sekä kylmäpakkaus tapaturmien varalta. Ensiapupakkauksen paikka on merkitty sekä varaston ovessa, että varaston hyllyssä.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä info@campusmowe.fi


Ryhmäliikunta ja palloilu PORI

Porin ryhmäliikuntatunnit sekä palloiluvuorot pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa. Ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta.

Lue lisää

MoWe Kalenteri

MoWe Kalenterista löydät viikottaisen tarjonnan ja se näkyy ajantasaisena sovelluksessa (näkymä yllä). MoWe Kalenterin kautta ilmoittaudutaan tunneille.

Käyttääksesi palveluita, sinun tulee lunastaa MoWe Card Pori tai Rauma verkkokaupasta. MoWe Card on voimassa lukukauden ja voit käyttää palveluita rajattomasti.

Lue lisää