Tolpat, verkot ja pelivälineet löytyvät Agorasalin A -ja B-osan syvennyksistä mustan verhon takaa. Palauta välineet samaan paikkaan.

Välineitä tulee käyttää asianmukaisesti. Mailat palautetaan aina takaisin pusseihin, jotta mailojen verkot eivät vaurioidu yllä olevan ohjekuvan mukaan.

Sulkapallovuorot Pori

​​​​​​​1 kenttävaraus/henkilö/päivä.

B-osassa on kaksinpelikentät ja A-osassa nelinpelikenttä. B-kenttiä ei ole numeroitu, joten saapuessasi voit valita kumman kentän tahansa. Kenttäviivat on piirretty vihreällä.

Pelivälineitä ei tule siirtää salin osasta toiseen, jotta tarvittavat välineet ovat käytössä. Välineitä ei saa viedä pois salista.

Vuoroja voi varata MoWe Kalenterista ilmoittautumalla kyseiselle vuorolle. Pelikaverin ei tarvitse olla CampusMoWen jäsen. Kentän varannut henkilö on vastuussa vuorosta.


Toimintaohjeet

 1. Varaa kenttä Kalenterista. 1 vuoro/päivä/henkilö. Peruuta vuoro ajoissa, jos et pääsekään.

 2. Helpoin sisäänkäynti kampukselle ja liikuntasaliin on Satakunnankadun ovista. Kulku liikuntasaliin pukuhuonekäytävän kautta (linkki): Kampuskartta

 3. Ulko-oven ovikoodin löydät CampusMoWe appin C-MoWe välilehdeltä tai MoWe korttisi tilausvahvistuksesta.

 4. Jokaiseen vuoroon kuuluu kentän rakennus sekä purkaminen. Jos oman vuorosi jälkeinen vuoro on varattu, voitte yhdessä sopia seuraavien pelaajien kanssa, että kenttää ei tarvitse purkaa.Tärkeää on kuitenkin että kenttä on aina purettu, jos salissa ei ole ketään.
  ​​​​​​​
 5. ​​​​​​​Pelivälineitä tulee käyttää asianmukaisesti. Rikkoutuneista pelivälineistä tai muista ongelmista tulee ilmoittaa CampusMoWeen (sposti: info@campusmowe.fi)
  ​​​​​​​
 6. Vuorojen ajankohdat saattavat vaihdella salivuorojen saatavuuden mukaan. Ajantasaiset tiedot löytyvät aina appin Kalenterista.
  ​​​​​​​CampusMoWe pidättää oikeudet muutoksiin.
  ​​​​​​​​​​​​​

Play badminton. Feel good.