Tolpat, verkot ja pelivälineet löytyvät Agorasalin B-osan (keskiosan) syvennyksestä verhon takaa. Palautus samaan paikkaan vuoron päätteeksi.

Välineitä tulee käyttää asianmukaisesti!

Sulkapallovuorot Pori

Agorasalin B-osassa on kaksi sulkapallokenttää (B1 ja B2). Kenttiä ei ole numeroitu, joten saapuessasi pelaamaan voit valita kumman kentän tahansa. Kenttäviivat on piirretty vihreällä.

Vuoroja voi varata MoWe Kalenterista ilmoittautumalla kyseiselle vuorolle. Pelikaverin ei tarvitse olla CampusMoWen jäsen. Kentän varannut henkilö on vastuussa vuorosta.

HUOM!
​​​​​​​1 kenttävaraus/henkilö/päivä.

Sulkapallovuoron toimintaohjeet

 1. Varaa kenttä Kalenterista. Muistathan peruuttaa vuoron, jos et pääsekään pelaamaan.
 2. Helpoin sisäänkäynti kampukselle ja liikuntasaliin on Satakunnankadun ovista. Kulku liikuntasaliin pukuhuonekäytävän kautta (linkki): Kampuskartta
 3. Ulko-oven ovikoodin löydät CampusMoWe appin C-MoWe välilehdeltä tai MoWe korttisi tilausvahvistuksesta.
 4. Välineet löytyvät B-osan syvennyksestä verhon takaa. Jokaiseen vuoroon kuuluu kentän rakennus sekä purkaminen. Jos oman vuorosi jälkeinen vuoro on varattu, voitte yhdessä sopia seuraavien pelaajien kanssa, että kenttää ei tarvitse purkaa.
  Tärkeää on kuitenkin että kenttä on aina purettu, jos salissa ei ole ketään.
 5. Kenttärajat on piirretty kaksipeliin.
 6. ​​​​​​​Pelivälineitä tulee käyttää asianmukaisesti. Rikkoutuneista pelivälineistä tai muista ongelmista tulee ilmoittaa CampusMoWeen (sposti: info@campusmowe.fi)
 7. Vuorojen ajankohdat saattavat vaihdella salivuorojen saatavuuden mukaan. Ajantasaiset tiedot löytyvät aina appin Kalenterista. CampusMoWe pidättää oikeudet muutoksiin.
  ​​​​​​​​​​​​​

Play badminton. Feel good.