CampusMoWe

CampusMoWe tarjoaa monipuolisia ja edullisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita Satakunnan korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilökunnalle!


Mikä on CampusMoWe?

Monipuolinen ja edullinen liikunta- ja hyvinvointipalvelu Satakunnan alueen korkeakouluopiskelijoille sekä -henkilöstölle (Pori, Rauma, Kankaanpää, Huittinen).

Palveluiden käyttö edellyttää voimassaolevan HAKA-tunnuksen.

Lue lisää


Kenelle?

Palvelut on suunnattu SAMK, DIAK, UCPori sekä OKL eli kaikille Satakunnan alueen korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilöstölle Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä sekä Huittisissa.
​​​​​​​
Palveluiden osto-oikeus sekä käyttö edellyttää, että henkilöllä on voimassa oleva korkeakoulutunnus.

Lue lisää


Yhdenvertaisuus

CampusMoWen palveluissa liikuntamahdollisuudet sekä palvelut on suhteutettu kyseisen kampuskaupungin käyttäjien määrään.

Lue lisää


CampusMoWe työntekijät

CampusMoWen yleinen sähköposti info@campusmowe.fi palvelee sinua yleisissä asioissa ja mm. teknisissä haasteissa.

Mobiilisovelluksen kautta voit laittaa myös suoraan asiakas- tai teknisen palautteen.

Lue lisää


CampusMoWe ohjaajat

CampusMoWen ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että liikuntasi on turvallista, tehokasta ja hauskaa! Tältä sivulta löydät CampusMoWe ohjaajien esittelyt.

Lue lisää


Hae ohjaajaksi CampusMoWeen!

Raumalle etsimme uintivuorovastaavia (4kpl), ​​sähly- ja koripallovuorojen ohjaajia sekä ryhmäliikuntaohjaajia. Voit myös hakea kurssin ohjaajaksi.

Poriin etsimme täydennystä lentopallo-tiimiin sekä uusia ohjaajia Futsal-tiimiin. Lisäksi Zumba tms. tyylisen tanssitunnin ohjaaja on haussa!

Lue lisää