Mikä on CampusMoWe?

Monipuolinen ja edullinen liikunta- ja hyvinvointipalvelu Satakunnan alueen korkeakouluopiskelijoille sekä -henkilöstölle (Pori, Rauma, Kankaanpää, Huittinen).

Palveluiden käyttö edellyttää voimassaolevan HAKA-tunnuksen.

Matalan kynnyksen liikuntapalvelu

CampusMoWen palvelut ovat matalan kynnyksen palveluita, joihin voi tulla mukaan milloin vain! Palvelut on suunnattu sinulle, mikäli harkitset liikunnan aloittamista, olet juuri aloittanut liikunnan tai se on jo osa aktiivista arkeasi!

Tunneilla ja vuoroilla liikuntavälineet ovat käytössäsi CampusMoWen puolesta eli et tarvitse esimerkiksi omaa kahvakuulaa tai sulkapallomailaa. Liikkuminen CampusMoWessa on opiskelijan budjettiin sopivaa ja mahdollistaa monipuolisen liikkumisen sekä erilaisten lajien kokeilemisen matalalla kynnyksellä.


Palveluiden käyttöoikeus on seuraavien oppilaitosten opiskelijoilla sekä henkilöstöllä:

  • Satakunnan ammattikorkeakoulu
  • Porin yliopistokeskus (Turun Yliopisto, Tampereen Yliopisto)
  • Diakonia-ammattikorkeakoulu Porin toimipiste
  • Turun yliopiston Rauman opettajakoulutuslaitoksen Rauman toimipiste
    ​​​​​​​​​​​​​​

Palveluiden osto-oikeus sekä käyttö edellyttää, että henkilöllä on voimassa oleva korkeakoulutunnus (HAKA-tunnus).

Käyttöoikeus on läsnäolevaksi ilmoittautuneilla opiskelijoilla sekä henkilöstöllä.

Korkeakoulutunnus toimii käyttäjätunnuksena CampusMoWen palveluissa, joten korkeakoulutunnusten poistuessa käytöstä ei pääse enää ilmoittautumaan/ostamaan palveluita.


Yhdenvertaisuus

CampusMoWen palveluita on mahdollisuus käyttää pääsääntöisesti kahdella kielellä (suomi ja englanti). Mobiilisovelluksessa sekä nettisivuilla on kielivalintamahdollisuus. Osa tunneista ohjataan kokonaan englanniksi. Kielisyys on merkitty Kalenteriin.

Ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelut tuotetaan ajoittain vain suomeksi.

Palvelut eri kaupunkien välillä saattavat vaihdella liikuntatilojen, ohjaajien sekä valineistön johdosta. Täysin samankaltaista tarjontaa emme pysty rakentamaan jokaiseen kaupunkiin, mutta pyrimme järjestämään palveluita mahdollisuuksien mukaan.

Eri kaupunkien opiskelijamäärät vaihtelevat. CampusMoWen kohderyhmästä yli 60% opiskelijoista opiskelee Porissa. Raumalla opiskelijoita on reilu 25% kokonaismäärästä. Opiskelijamäärät vaikuttavat palveluiden määrään.

CampusMoWe pidättää oikeudet palveluiden/tarjonnan rakentamisen sekä muuttamisen suhteen.

Käyttäjien erityistarpeet sekä esteettömyys otetaan huomioon aina kun se on mahdollista. Jos sinulla on kysyttävää liikuntapalveluista tai sinulla on erityistarpeita, ota yhteyttä hyvinvointisuunnittelijaan (linkki:) MoWe työntekijät.


CampusMoWen tausta

CampusMoWe on kehitetty Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman SataSport -hankkeen (2018-2021) tuotoksena. Kehitystyössä ovat olleet mukana projektipäällikkö Kati Karinharju sekä projektityöntekijät Riikka Tupala ja Erika Santala.

CampusMoWen toiminta on käynnistynyt huhtikuussa 2019.