CampusMoWe liikunta- ja hyvinvointipalvelu Porin, Rauman, Kankaanpään sekä Huittisten korkeakouluille.

Mikä on CampusMoWe?

Satakunnan alueen korkeakouluopiskelijoiden sekä henkilöstön oma liikunta- ja hyvinvointipalvelukokonaisuus. Tarjoamme monipuolisia ja edullisia palveluita Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa.

Kaikentasoisille liikkujille

CampusMoWen palvelut ovat matalan kynnyksen palveluita, joihin voi tulla mukaan milloin vain! Palvelut on suunnattu sinulle, mikäli harkitset liikunnan aloittamista, olet juuri aloittanut liikunnan tai se on jo osa aktiivista arkeasi!

Toimintaa kehitetään jatkuvasti.

CampusMoWen tausta

CampusMoWe on kehitetty Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman SataSport -hankkeen (2018-2021) tuotoksena. Kehitystyössä ovat olleet mukana projektipäällikkö Kati Karinharju sekä projektityöntekijät Riikka Tupala ja Erika Santala.

CampusMoWen toiminta on käynnistyi huhtikuussa 2019.

Kenelle?

Palvelut on suunnattu SAMK, DIAK, UCPori sekä OKL eli kaikille Satakunnan alueen korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilöstölle Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä sekä Huittisissa.
​​​​​​​
Palveluiden osto-oikeus sekä käyttö edellyttää, että henkilöllä on voimassa oleva korkeakoulutunnus.

Palveluiden käyttöoikeus on seuraavien oppilaitosten opiskelijoilla sekä henkilöstöllä:

  • Satakunnan ammattikorkeakoulu
  • Porin yliopistokeskus (Turun Yliopisto, Tampereen Yliopisto)
  • Diakonia-ammattikorkeakoulu Porin toimipiste
  • Turun yliopiston Rauman opettajakoulutuslaitoksen Rauman toimipiste

​​​​​​​

Käyttöoikeus on läsnäolevaksi ilmoittautuneilla opiskelijoilla sekä henkilöstöllä.

Korkeakoulutunnus toimii käyttäjätunnuksena CampusMoWen palveluissa, joten korkeakoulutunnusten poistuessa käytöstä ei pääse enää ilmoittautumaan/ostamaan palveluita. Palveluita on oikeus käyttää sen lukuvuoden loppuun, jonka aikana valmistuu tai työsuhde päättyy.

Yhdenvertaisuus

CampusMoWen palveluita on mahdollisuus käyttää pääsääntöisesti kahdella kielellä (suomi ja englanti). Mobiilisovelluksessa sekä nettisivuilla on kielivalintamahdollisuus. Ohjatuilla tunneilla käytetään sekä suomea, että englantia. Osa tunneista ohjataan kokonaan englanniksi. Kielisyys on merkitty Kalenteriin.

Ulkopuolisten palveluntarjoajien palvelut tuotetaan ajoittain vain suomeksi.

Palvelut eri kaupunkien välillä saattavat vaihdella liikuntatilojen, ohjaajien sekä valineistön johdosta. Täysin samankaltaista tarjontaa emme pysty rakentamaan jokaiseen kaupunkiin, mutta pyrimme järjestämään palveluita mahdollisuuksien mukaan.

Eri kaupunkien opiskelijamäärät vaihtelevat. Porissa opiskelee CampusMoWen kohderyhmästä yli 60% opiskelijoista. Raumalla opiskelijoita on reilu 25% kokonaismäärästä. Opiskelijamäärät vaikuttavat palveluiden määrään.

CampusMoWe pidättää oikeudet palveluiden/tarjonnan rakentamisen sekä muuttamisen suhteen.

Käyttäjien erityistarpeet sekä esteettömyys otetaan huomioon aina kun se on mahdollista. Jos sinulla on kysyttävää liikuntapalveluista tai sinulla on erityistarpeita, ota yhteyttä hyvinvointisuunnittelijaan (linkki:) MoWe työntekijät.


CampusMoWe työntekijät

CampusMoWen sähköposti palvelee sinua yleisissä asioissa ja mm. teknisissä haasteissa. Osoite: info@campusmowe.fi

Mobiilisovelluksen kautta voit laittaa myös suoraan asiakas- tai teknisen palautteen.

Lue lisää