CampusMoWe on Satakunnan alueen korkeakoulujen oma liikunta- ja hyvinvointipalvelu.

Mikä?

Satakunnan alueen korkeakouluopiskelijoiden sekä henkilöstön oma liikunta- ja hyvinvointipalvelukokonaisuus. Tarjoamme monipuolisia ja edullisia palveluita Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä ja Huittisissa.

CampusMoWen palvelut ovat matalan kynnyksen palveluita, joihin voi tulla mukaan milloin vain! Palvelut on suunnattu sinulle, mikäli harkitset liikunnan aloittamista, olet juuri aloittanut liikunnan tai se on jo osa aktiivista arkeasi!


Toimintamme on käynnistynyt huhtikuussa 2019 ja kehitämme toimintaa sekä palveluita aktiivisesti!

SataSport-hanke

SataSport –hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama kolmivuotinen hanke (2018-2020), joka tähtää Satakunnan alueen korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseen. SataSport -hankkeessa luodaan Satakuntaan kestävä opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointia edistävä toimintamalli, joka hankkeen päätyttyä jatkaa toimintaansa osana Satakunnan korkeakoulujen toimintaa. Toiminnassa ei keskitytä ainoastaan fyysiseen aktiivisuuteen vaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Hankkeen tuotoksena syntyi keväällä 2019 käynnistynyt Satakunnan korkeakoululiikunta - ja hyvinvointipalvelu CampusMoWe.


Kenelle?

Palvelut on suunnattu SAMK, DIAK, UCPori sekä OKL eli kaikille Satakunnan alueen korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilöstölle Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä sekä Huittisissa.
Palveluiden osto-oikeus sekä käyttö edellyttää, että henkilöllä on voimassa oleva korkeakoulutunnus.

Lue lisää


Yhdenvertaisuus

CampusMoWen palveluissa liikuntamahdollisuudet sekä palvelut on suhteutettu kyseisen kampuskaupungin käyttäjien määrään.

Lue lisää


CampusMoWe työntekijät

Ota rohkeasti yhteyttä info@campusmowe.fi.

Lue lisää