Yhdenvertaisuus

CampusMoWen palveluissa liikuntamahdollisuudet sekä palvelut on suhteutettu kyseisen kampuskaupungin käyttäjien määrään.

Palvelut eri kaupunkien välillä saattavat vaihdella liikuntatilojen, ohjaajien sekä valineistön johdosta. Täysin samankaltaista tarjontaa emme pysty rakentamaan jokaiseen kaupunkiin, mutta pyrimme järjestämään palveluita mahdollisuuksien mukaan. CampusMoWe pidättää oikeudet palveluiden/tarjonnan rakentamisen sekä muuttamisen suhteen.

Käyttäjien erityistarpeet sekä esteettömyys otetaan huomioon aina kun se on mahdollista. Jos sinulla on kysyttävää liikuntapalveluista tai sinulla on erityistarpeita, ota yhteyttä hyvinvointisuunnittelijaan (linkki:) MoWe työntekijät.


Palvelut

CampusMoWe tarjoaa viikottain yli 20 tuntia ryhmäliikuntaa sekä peli- ja palloiluvuoroja kampuksilla! Lisäksi kuntosalipalveluita kaupunkikohtaisin ehdoin. Tarjonnastamme löytyy myös erilaisia lajikokeiluja, kursseja sekä tapahtumia edistämään hyvinvointiasi.

Lue lisää


CampusMoWe työntekijät

CampusMoWen yleinen sähköposti info@campusmowe.fi palvelee sinua yleisissä asioissa ja mm. teknisissä haasteissa.

Mobiilisovelluksen kautta voit laittaa myös suoraan asiakas- tai teknisen palautteen.

Lue lisää


CampusMoWe ohjaajat

CampusMoWen ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että liikuntasi on turvallista, tehokasta ja hauskaa! Tältä sivulta löydät CampusMoWe ohjaajien esittelyt.

Lue lisää