Kenelle?

Keväällä 2019 tarjoamme palveluita pilottina Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoille sekä henkilökunnalle Porissa, Raumalla, Kankaanpäässä sekä Huittisissa.


​​​​​​​Syyskuussa 2019 palvelut avautuvat kaikille Satakunnan alueen korkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilökunnalle. Kevään 2019 aikana testaamme järjestelmäämme kaikilla toimintaan kuuluvilla korkeakouluilla.

Palveluiden käyttöoikeus syksystä 2019 alkaen

  • Satakunnan ammattikorkeakoulu
  • Porin yliopistokeskus
  • Diakonia-ammattikorkeakoulu Porin toimipiste
  • Turun yliopiston Rauman opettajakoulutuslaitoksen Rauman toimipiste

​​​​​​​

Käyttöoikeus on läsnäolevaksi ilmoittautuneilla opiskelijoilla sekä henkilöstöllä. Palveluiden osto-oikeus sekä käyttö edellyttää, että henkilöllä on voimassa oleva korkeakoulutunnus.


Palveluita on oikeus käyttää sen lukuvuoden loppuun, jonka aikana valmistuu tai työsuhde päättyy. Korkeakoulutunnus toimii käyttäjätunnuksena CampusMoWen palveluissa, joten korkeakoulutunnusten poistuessa käytöstä ei pääse enää varaamaan/ostamaan palveluita.


CampusMoWen palveluiden käyttö edellyttää MoWe Cardin ostamisen verkkokaupasta. Siirry verkkokauppaan ja valitse oman kaupunkisi MoWe Card. Sisäänkirjautuminen tapahtuu korkeakoulutunnuksella.

Lue lisää


MoWe Card on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimelle. MoWe Card lunastetaan verkkokaupasta, jonka jälkeen kortin oikeudet aktivoituvat. Käyttöoikeus on helpoin todentaa mobiilisovelluksella.

Lue lisää


Näin mukaan CampusMoWe käyttäjäksi:

Lue lisää