Ilmoittaudu tunneille kätevästi CampusMoWe appin kautta!

Ilmoittaudu tunneille kätevästi CampusMoWe appin kautta!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tunneille/kursseille/tapahtumiin käy kätevästi CampusMoWe Appin tai nettisivujen kautta. Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua rajallisten paikkamäärien vuoksi. Ilmoittautuminen tulee peruuttaa, jos et pääsekään osallistumaan!

Ilmoittautumisohjeet

Tarvitset voimassaolevan MoWe Cardin ilmoittautumiseen. Ilmoittautuminen varaa sinulle paikan tunnilta ja sen voit tehdä ennakkoon enintään 7 vrk ennen tunnin alkua tai viimeistään tunnin alkaessa. Esteen sattuessa ilmoittautuminen tulee peruuttaa viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua, jolloin paikkasi vapautuu muille halukkaille! Ohjaaja vahvistaa ilmoittautumiset tunnin alussa.

Jokaiselle ryhmäliikuntatunnille/palloiluvuorolle tulee ilmoittautua! Ilmoittautumalla näet ajantasaisesti mahdolliset tuntimuutokset. Ilmoittautumisten avulla seuraamme myös tuntien käyttöastetta, joka vaikuttaa toiminnan suunnitteluun/kehittämiseen.

Ilmoittautumisen pääset tekemään mobiilisovelluksen tai nettisivujen kautta.

 1. Kirjaudu sisään HAKA-tunnuksella.
 2. Avaa MoWe Kalenteri (linkki): MoWe Kalenteri
 3. Valitse kalenterista välilehti PORI ja sen jälkeen oikea viikonpäivä/päivämäärä. (Halutessasi "poista valinnat"-painike näyttää sinulle kaikki tulevat tunnit listana.)
 4. Valitse haluamasi tunti ja klikkaa tunnin kohdalta. Paina ilmoittaudu tapahtumaan -painiketta ja nyt olet ilmoittautunut.
 5. Mikäli ilmoittautumispainike ei ole aktiivinen, sinulla ei ole voimassa olevaa MoWe Cardia eikä näin ollen ilmoittautumis- eikä osallistumisoikeutta tunneille.
 6. Mikäli tunti-ikkuna on punainen, tunti on täynnä tai peruttu.
 7. Huomaathan, että ilmoittautumisen peruuttaminen onnistuu samaa reittiä! Omat varauksesi näet "Omat" -painikkeen kohdalta. Omat varaukset näkyvät vihreänä tunti-ikkunana.


HUOM! Porin viikkotunnit saattavat vaihdella viikoittain, joten muistathan ilmoittautua ennen kuin saavut paikalle, jotta varmistut siitä pidetäänkö tunti.

Peruuttaminen

Ilmoittautuminen tulee peruuttaa mikäli et pääsekään osallistumaan! Seuraamme tunneille osallistumista/osallistumatta jättämistä sekä tuntien käyttöastetta palveluiden jatkuvan kehittämisen vuoksi.

Mikäli lukukauden aikana havaitaan, että henkilö on jättänyt osallistumatta viiteen (5) varattuun tuntiin peruuttamatta ilmoittautumistaan, seuraa automaattinen kahden viikon ilmoittautumiskielto. Tämän jälkeen ilmoittautumiskielto seuraa automaattisesti jokaisen havaitun peruuttamatta jääneen tunnin jälkeen kauden loppuun asti. Perumattomat ilmoittautumiset nollataan syys- ja kevätlukukauden lopussa.

Lajikokeiluihin, kursseille ja tapahtumiin ilmoittautuminen

Mikäli sinulla on voimassa oleva MoWe Card voit ilmoittautua normaalisti MoWe Kalenterin kautta, jos ei toisin ole mainittu. Ajoittain lajikokeiluihin voi myös ilmoittautua ilman MoWe Cardi, jolloin ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuilla erikseen ilmoitetussa paikassa!Tunneille osallistuminen

 • Ohjaaja vahvistaa osallistumisesi ennen tunnin alkua ilmoittautumisen perusteella
 • Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tunnin alkua, tunnin alettua tunnille ei ole enää mahdollista tulla
 • Mikäli joudut poistumaan kesken tunnin, kerrothan siitä ohjaajalle ennen tunnin alkua
 • Jokainen osallistuja huolehtii omien harjoitusvälineidensä palauttamisesta tunnin jälkeen
 • Välineitä ei tule palauttaa kesken tunnin turvallisuussyistä.
 • Ryhmäliikuntatunneilla on käytettävä hikipyyhettä (myös jumppa-alustan päällä)
 • Puhelinta tai muita mobiililaitteita ei tule käyttää kesken tunnin.
 • Tuntien aikana valokuvaaminen sekä videointi on kielletty! Mikäli kuvaat ennen tuntia tai tunnin jälkeen, huolehdi ettei ulkopuolisia näy kuvissasi.
 • Mikäli julkaiset somessa CampusMoWeen liittyvää materiaalia, käytä hastagia #campusmowe.

Treenirauha

Haluamme taata kaikille osallistujille rauhan keskittyä omaan harjoitukseen. Siitä syystä:

 • Tulethan tunnille ajoissa.
 • Kunnioitathan kanssaliikkujia jättämällä puhelimen sivuun tunnin ajaksi.
 • Keskustelut kaverin kanssa voit käydä ennen tuntia tai tunnin päätyttyä.
 • Palautathan liikuntavälineesi vasta tunnin päätyttyä.
 • Hajusteiden käyttö tulisi pitää maltillisena.

MoWe Kalenteri

Syyskausi jatkuu 13.12.2020 asti! Sulkapallovuorot pyörivät Porissa normaalisti! Muita palloiluvuoroja emme voi valitettavasti tarjota lähikontaktin välttämiseksi. Seuraamme tilannetta ja käynnistämme vuorot heti mikäli mahdollista.

MoWe Kalenterista näet ajantasaiset tiedot CampusMoWen tunneista sekä pääset kätevästi ilmoittautumaan tunneille.

Lue lisää


Ryhmäliikunta

​​​​​​​MoWe Cardilla voit osallistua rajattomasti kaikille CampusMoWen ryhmäliikuntatunneille!

Lue lisää


Pelit ja palloilu

Peli- ja palloiluvuorot tunnistat MoWe Kalenterissa vihreästä ikonista.

Lue lisää


Kurssit ja lajikokeilut

Alkavista kursseista ja lajikokeiluista tiedotetaan aina erikseen. Kurssit ja lajikokeilut tunnistat MoWe Kalenterista sinisestä väristä.

Lue lisää