Rauman Kalenteri aukeaa tästä (linkki): RAUMA

MoWe Kalenteri

MoWe Kalenterista löydät viikottaisen tarjonnan ja se näkyy ajantasaisena sovelluksessa (sekä alla olevan painikkeen kautta nettisivuilla). MoWe Kalenterin kautta ilmoittaudutaan tunneille.

Käyttääksesi palveluita, sinun tulee lunastaa MoWe Card Pori tai Rauma verkkokaupasta. MoWe Card on voimassa lukukauden ja voit käyttää palveluita rajattomasti.

Katso MoWe Card hinnasto (linkki): Hinnat


MoWe Kalenterin kautta näet aina ajantasaiset tuntitiedot!

Porin Agorasalissa on ajoittain muita tapahtumia ja tunteja voidaan joutua siirtämään toisiin tiloihin tai perumaan.

Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua ja ilmoittautuminen alkaa 2 vrk ennen tunnin alkua. Muistathan peruuttaa, jos et pääsekään osallistumaan.

Video-ohjeet MoWe Kalenterin käyttöön (linkki): MoWe Kalenteri

CampusMoWe pidättää kaikki oikeudet mahdollisiin tuntimuutoksiin.

Liikkuminen vaikuttaa myönteisesti terveyteen sekä kehon ja mielen hyvinvointiin. Liikkumalla terveyden kannalta riittävästi, jaksat arkipäivän toiminnoissa liikaa väsymättä. Liikkumalla voit edistää oppimiskykyäsi ja vaikuttaa positiivisesti stressinhallintaan.

MoWe Kalenterin värikoodit ja ikonit

MoWe Kalenterin tunnit on värikoodattu niiden sisältöjen mukaan.

Tunnit on jaoteltu lihaskunto-, kestävyyskunto- sekä kehonhuolto –nimikkeiden alle. Palloilun tunnistat vihreästä väristä. Kurssit ja lajikokeilut on merkitty sinisellä.


LIHASKUNTO – Lihaskuntotunneilla kehität koko kehon kestävyyttä ja voimaa. Tunneilla tehdään harjoituksia oman kehon painolla tai lisäpainojen kanssa. Kuntosalilla harjoittelu toteutuu kiertoharjoitteluna eri kuntosalivälineitä käyttäen.

KESTÄVYYS – Kestävyystunneilla kehität sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvointia. Sydän- ja verenkiertoelimistön tehtävä on huolehtia siitä, että lihakset sekä muut elimet saavat riittävästi happea. Kestävyysharjoittelu vaikuttaa sydämen pumppaustehoon ja kehittää hapenkuljetuselimistön toimintaa.

KEHONHUOLTO – Kehonhuoltotunneilla kehität liikkuvuutta ja notkeutta. Tunnit auttavat sinua palautumaan ja rentoutumaan, johon on kiihtyneen elämänrytmin myötä yhä tärkeämpää kiinnittää huomiota. Kehonhuoltotunneilla keskitytään sekä kehon että mielen hyvinvointiin.

PALLOILU - Palloiluvuoroilla ei pelata hampaat irvessä vaan pidetään hauskaa ja hikoillaan vaihtuvien peliteemojen parissa. Palloilulajit kehittävät nopeutta, ketteryyttä sekä silmä-käsikoordinaatiota. Samalla opit kyseisen lajin pelitaitoja sekä sääntöjä. Palloiluvuorolle osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta lajista.

​​​​​​​KURSSIT JA LAJIKOKEILUT - Kurssit ja laijikokeilut antavat sinulle mahdollisuuden tutustua eri liikuntalajeihin! Valitse jotain mitä et ole aiemmin kokeillut tai edes kuvitellut kokeilevasi. Lähde rohkeasti mukaan!

Ehdota toivomaasi kurssia tai lajikokeilua CampusMoWelle (linkki: Ota yhteyttä)


Ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille ilmoittaudutaan sovelluksen tai nettisivujen kautta. Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua.

​​​​​​​Ilmoittautuminen alkaa 2 vrk ennen tunnin alkua ja ilmoittautuminen tulee peruuttaa hyvissä ajoin, jos et pääsekään osallistumaan!

Tapahtumiin ja kursseille ilmoittaudutaan tapahtumakohtaisen ohjeistuksen mukaan.

Lue lisää


Ryhmäliikunta

​​​​​​​MoWe Cardilla Pori/Rauma voit osallistua rajattomasti CampusMoWen ryhmäliikuntatunneille!
​​​​​​​
MoWe Card Pori sisältää automaattisesti sekä Porin, että Rauman tunnit. MoWe Card Rauma sisältää vain Rauman tunnit. (OPEKAS kortti sisältää ainoastaan Opekkaan omat palvelut.)

Lue lisää


Palloilu

MoWe Kalenterista löydät matalan kynnyksen palloiluvuoroja! Osallistumista varten tulee lunastaa MoWe Card, joka sisältää koko kauden palloilut sekä ryhmäliikunnan.

Palloiluvuorot on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille. Tavoitteena on pitää hauskaa pelailun muodossa.

Lue lisää


Kurssit ja lajikokeilut

Alkavista kursseista ja lajikokeiluista tiedotetaan aina erikseen. Kurssit ja lajikokeilut tunnistat MoWe Kalenterista sinisestä väristä.

Lue lisää


Yogobe - joogaa verkossa

Tiesitkö, että MoWe Cardilla saat käyttöösi Yogobe-nettijoogapalvelun veloituksetta? Joogaa silloin kun sinulle sopii. ​​​​​​​Pyydä oma koodisi osoitteesta info@campusmowe.fi.

Lue lisää