Kuvassa henkilö venyttelee.

CampusMoWen monipuolisesta tuntivalikoimasta löydät vahvistavia, rentouttavia ja kehoa huoltavia tunteja.

Tuntikuvaukset Pori

Ryhmäliikuntatunnit pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa ellei toisin ole mainittu. Kulku Agorasalin tunneille tapahtuu pukuhuonekäytävän kautta.

Lihaskunto

MoWe Pump

MoWe Pump on koko kehoa vahvistava lihaskuntotunti! Levytankojen sekä painojen kanssa tehtävät liikkeet haastavat kaikki kehon suuret lihasryhmät. Painot saat valita omaan kuntotasoosi sopivaksi ja hyvä musiikki ja ohjaaja tsemppaavat sinua!

Tunti ei sisällä askelsarjoja ja sopii hyvin myös aloittelijalle!

Kahvakuula

Kahvakuulaharjoittelu kehittää lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa. Tunnilla keskitytään kahvakuulailun perusliikkeisiin sekä oikeisiin suoritustekniikoihin. Tunti sopii aloittelijalle sekä jo kokeneemmalle kuulailijalle.

Kuntosalitreeni

Olitpa aloittelija tai kokeneempi kuntosalikävijä, tämä tunti sopii sinulle!

Monipuolista kuntosaliharjoittelua kuntosalilaitteiden sekä vapaiden painojen kanssa! Tunnilla kiinnitetään huomiota oikeisiin suoritustekniikoihin.

Henkilökunnan kuntosali-circuit

Kiertoharjoittelu, jossa käytetään monipuolisesti kuntosalivälineitä. Fysioterapeutin ohjauksessa opit käyttämään kuntosalilaitteita turvallisesti ja tutustut kuntosaliharjoitteluun.  Sopii aloittelijoille sekä jo enemmän liikkuneille.

Abs & Booty 45'

Tämä tunti vahvistaa monipuolisesti ja tehokkaasti keskivartaloa! Lisäksi myös "booty" eli reisi- ja pakaralihakset pääsevät töihin! Harjoitukset tehdään kehonpainolla sekä välineiden kanssa.

Kestävyys

Porrastreenit

Tunti pidetään Porin metsässä.

Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitteluosuuden sekä loppuverryttelyn. Porrastreenit kehittävä erityisesti sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa eli hapenottokykyä sekä lihaskestävyyttä.

CrossTraining

Monipuolinen ja toiminnallinen tunti, joka kehittää kehon eri ominaisuuksia kuten lihaskuntoa sekä koordinaatiota! Harjoitukset tehdään kehonpainolla tai lisäpainoa kuten kahvakuulaa apuna käyttäen.

Tunti ei sisällä askelsarjoja ja kuormittavuuden voi jokainen osallistuja määritellä itse!

HIIT 45'

Kestävyyttä kohentava intervalliharjoitus, jossa ohjaaja ja hyvä musiikki tsemppaavat sinua! Tunti sisältää alkulämmittelyn, sykettä nostavan harjoitusosuuden sekä palautuksen! HIIT -tunti laittaa aineenvaihdunnan liikkeelle!

Spinning

Paikka: Porihalli. Saapuessasi Porihallille, ilmoita vastaanottoon, että olet tulossa CampusMoWe tunnille. Pääset portista sisään sekä saat "avaimen" pukukaappiin.

Spinning on sisäpyöräilytunti, joka kohentaa hapenottokykyä sekä sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa! Spinni sopii erinoimaisesti sekä aloittelijalle että kokeneemmalle kuntoilijalle, koska jokainen voi säätää pyörän vastuksen itse, oman kuntonsa ja tuntonsa mukaan. Hyvä musiikki tsemppaa sinua tunnin aikana ja huomaat että hiki nousee pintaan!

Kehonhuolto

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Pilatesharjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta, ja useimmiten ne toteutetaan hengityksen rytmissä.

Sopii kaikille!

FasciaMethod

FasciaMethod -tunti sisältää dynaamisia liikkuvuusharjoitteita, täsmävenytyksiä tyypillisesti kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoituksia erityisesti syvää lihastukea vahvistaen. Tunnin lopussa tehdään myös faskiakäsittelyä pallolla.

​​​​Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa fyysistä suorituskykyään sekä hyvinvointia.

Jooga flow

Tunti perustuu joogan perusliikkeisiin ja harjoitusta tukevan hengityksen löytämiseen. Tunnilla harjoitetaan voimaa ja liikkuvuutta kasvattavia jooga-asanoita ja tutustutaan joogan eri ulottuvuuksiin.

Tunti sopii kaikile, aiempaa joogataustaa, lihaskuntoa tai liikkuvuutta ei tarvita.

Rentouttava jooga

Hyvänmielen lempeä ja rentouttava joogaharjoitus. Rauhoitutaan hetkeksi ja annetaan kehon ja mielen yhdistyä tiedostavan liikkeen avulla.


Ryhmäliikunta ja palloilu PORI

Porin ryhmäliikuntatunnit sekä palloiluvuorot pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa. Ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta.

Lue lisää