Aseta tolpat kuvan mukaisesti leveät osat ulospäin. Kiinnitä ensin verkon alaosan nauhat ja sen jälkeen yläosan, jotta saat verkon tasaisesti kireälle.

Aseta tolpat kuvan mukaisesti leveät osat ulospäin. Kiinnitä ensin verkon alaosan nauhat ja sen jälkeen yläosan, jotta saat verkon tasaisesti kireälle.

Sulkapallovuorot

Sulkapallovuorot ovat lauantaisin SAMK Porin kampuksella ja sisältyvät MoWe Card Poriin. Voit varata yhden vuoron/päivä. Ajoittain tarjolla myös päivävuoroja arkipäivisin.

Ennenkuin tulet pelaamaan, lue miten vuorolla tulee toimia!

1. Varaa kenttä MoWe Kalenterista voimassa olevalla MoWe Card Porilla. Mikäli et pääsekään, peruuta varattu hyvissä ajoin!

2. Ovien avaamiseen saat apua infosta vahtimestarilta. Info löytyy Kampuksen aulasta ja mikäli vahtimestari ei ole paikalla, soita p. 044-7103460.

2. Mikäli tarvitset mailat ja pallon, saat ne lainaan infosta. Kuittaa nimesi listaan ja palauta välineet vuoron päätteeksi. Pelivälineitä tulee käyttää huolellisesti ja asianmukaisesti.

3. Päivän ensimmäinen pelaaja kiinnittää verkon. Mikäli jälkeesi tulee pelaajia (varaukset näet MoWe Kalenterista) voit jättää verkon paikalleen seuraavia varten. Mikäli varauksia ei ole, pura verkko ja palauta varastoon.

  • Verkko kiinnitetään sinisiin liikuteltaviin tolppiin. Tolppien jalat tulee ulospäin. Kiinnitä ensin verkon alemmat nauhat ja sen jälkeen ylemmät. Näin saat verkon tasaisesti kireälle.​​​​​​​ Kuva ylhäällä.
    ​​​​​​​

4. Palauta mailat ja pallo vuoron jälkeen infoon.


Play badminton. Feel good.