CampusMoWe News 9/19

Syyskausi alkaa maanantaina 9.9.19 ja MoWe Kalenteri on julkaistu! MoWe Cardit ovat nyt myynnissä syyskaudelle verkkokaupassamme. MoWe Kalenterista löydät viikoittaisen ryhmäliikunta- ja palloilutarjonnan. Katso oman kaupunkisi palvelut ja valitse itsellesi sopivin MoWe Card!

Autumn season starts on monday 9.9.19 and MoWe Calendar is out now! MoWe Cards are now on sale in our online shop. From MoWe Calendar you can find weekly timetable for group fitness services and ball sports. See our services and choose a MoWe Card that fits best to your needs!

Hyödynnä CampusMoWen maksuton tutustumisviikko!

Lunastamalla verkkokaupasta Tutustumisviikko-kortin pääset maksutta kokeilemaan CampusMoWe tunteja syyskauden toisen viikon ajan 7.-13.9.2020!

Lue lisää

Free trial week is coming!

Purchase CampusMoWe free trial card from online shop and try services in Pori and Rauma between 7.-13.9.2020 for free!

Lue lisää


MoWe Kalenteri

MoWe Kalenterista löydät ajantasaiset tiedot tunneista, vuoroista ja tapahtumista. Tunneille myös ilmoittaudutaan Kalenterin kautta.

Lue lisää

MoWe Calendar

In the MoWe Calendar you will find up-to-date information on classes, shifts and events. You can enroll via the Calendar.

Lue lisää

Mikä on MoWe Card?

MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella.

Lue lisää

What is MoWe Card?

MoWe Card is a membership card, which gives you an access to CampusMoWe services. MoWe Card validation time can be seen on MoWe Card tab in mobile application.

Lue lisää

Ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille ilmoittaudutaan sovelluksen tai nettisivujen Kalenterin kautta. Ilmoittautuminen toimii myös kenttävarauksena Sulkapallo- ja Pickleball-vuoroille.

Lue lisää

Enrolment instructions

You can sign up for group fitness and ball games via the app or the Calendar on the website. Enrolment also works as a court reservation for Badminton and Pickleball.

Lue lisää