CampusMoWe News 9/19

Syyskausi alkaa maanantaina 9.9.19 ja MoWe Kalenteri on julkaistu! MoWe Cardit ovat nyt myynnissä syyskaudelle verkkokaupassamme. MoWe Kalenterista löydät viikoittaisen ryhmäliikunta- ja palloilutarjonnan. Katso oman kaupunkisi palvelut ja valitse itsellesi sopivin MoWe Card!

Autumn season starts on monday 9.9.19 and MoWe Calendar is out now! MoWe Cards are now on sale in our online shop. From MoWe Calendar you can find weekly timetable for group fitness services and ball sports. See our services and choose a MoWe Card that fits best to your needs!

Hyödynnä CampusMoWen maksuton tutustumisviikko!

Lunastamalla verkkokaupasta Tutustumisviikko-kortin pääset maksutta kokeilemaan CampusMoWe tunteja syyskauden toisen viikon ajan 7.-13.9.2020!

Lue lisää

Free trial week is coming!

Purchase CampusMoWe free trial card from online shop and try services in Pori and Rauma between 7.-13.9.2020 for free!

Lue lisää


MoWe Kalenteri - tunnit, vuorot ja tapahtumat

MoWe Kalenterista löydät aina ajantasaiset tiedot tunneista ja tunneille ilmoittaudutaan Kalenterin kautta joko mobiiliappissa tai nettisivuilla.

Jotta ilmoittautuminen on mahdollista, sinun tulee olla HAKA kirjautunut sisään.

Pori ja Rauma kategorian tunneille ja vuoroille tarvitset voimassa olevan MoWe Cardin.

Tapahtumat -kategoria sisältää maksuttomia tapahtumia kuten hyvinvointitutorien aktiviteetit. Tähän ei tarvita MoWe Cardia, mutta sinun tulee olla sisäänkirjautuneena sivustolle tai appiin.

Lue lisää

MoWe Calendar - classes, shifts and events

From the MoWe Calendar you find up-to date info about weekly events ​​​​Enrolment can be done through MoWe Calendar either in application or websites.

You need to be always HAKA logged in to make enrolments.

To enroll Pori or Rauma classes/shifts you need to have a valid MoWe Card.

Events category is for free events and activities e.g. well-being tutoring activities.

Lue lisää

Mikä on MoWe Card?

MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella.

Lue lisää

What is MoWe Card?

MoWe Card is a membership card, which gives you an access to CampusMoWe services. MoWe Card validation time can be seen on MoWe Card tab in mobile application.

Lue lisää

Ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille ilmoittaudutaan sovelluksen tai nettisivujen kautta. Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua.

​​​​​​​Ilmoittautuminen alkaa 2 vrk ennen tunnin alkua ja ilmoittautuminen tulee peruuttaa hyvissä ajoin, jos et pääsekään osallistumaan!

Tapahtumiin ja kursseille ilmoittaudutaan tapahtumakohtaisen ohjeistuksen mukaan.

Lue lisää

Enrolment

Enrolment is required for group fitness classes and ball games. It can be easily done either with CampusMoWe App or logging in to CampusMoWe websites.

Enrolment is possible 2 days before the event. Please remember to cancel if you are not able to join!

Instructions concerning the enrolments and schedules for courses and events will always announced together with event information.

Lue lisää