Hyödynnä CampusMoWen maksuton tutustumisviikko!

Lunastamalla verkkokaupasta Tutustumisviikko-kortin pääset maksutta kokeilemaan CampusMoWe tunteja syyskauden ensimmäisen viikon ajan (9.9.-15.9.19)!

Kirjaudu sisään CampusMoWen verkkokauppaan korkeakoulutunnuksellasi ja salasanallasi (Haka-tunnus) ja lunasta maksuton CampusMoWe Tutustumisviikko (Pori ja Rauma) -kortti. Kortin aktivoiduttua mobiilisovellukseesi ilmestyy MoWe Card ja Kalenterin tunneille ilmoittautuminen aktivoituu. Tutustumiskortilla pääset ilmoittautumaan 9.9.-15.9. MoWe Kalenterissa oleviin aktiviteetteihin Poriin ja Raumalle. (Huom! Kuntosumpun tunneissa opiskelijoilla normaali 3€ omavastuu)

Nähdään CampusMoWen tunneilla!


Raumalle kaivataan palloiluohjaajaa

Aloitamme Raumalla palloiluvuorot heti kun saamme ohjaajan, joten mikäli olet kiinnostunut lähetä postia osoitteeseen: info@campusmowe.fi


MoWe Kalenteri pitää sinut ajantasalla CampusMoWen aikatauluista, palveluista ja tapahtumista. ​​​​​​​Katso Kalenteri ja löydä oma lajisi!

Lue lisää


MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella. Minkä MoWe Cardin valitsen?

Lue lisää