Mikä on MoWe Card?

MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella.

MoWe Card lunastetaan verkkokaupasta, jonka jälkeen kortin oikeudet aktivoituvat välittömästi. Joskus aktivoituminen vaatii uloskirjautumisen sekä uudelleen sisäänkirjautumisen ostotapahtuman jälkeen.

MoWe Cardin aktivoitumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan tunneille/tapahtumiin ja todistat helpoimmin käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Tämä on helpointa CampusMoWe mobiilisovelluksella. MoWe Card välilehdeltä näet korttisi voimassaoloajan.

MoWe Card toimii avaimena Porin Kampuksen kuntosalille (HUOMIOI POIKKEUSOHJEET KORONA-AIKANA linkki: SAMK Porin kampuksen kuntosali on suljettu toistaiseksi, linkki: Kuntosali SAMK Porin kampus). Kuntosalin käyttöoikeus on vain SAMKilaisilla, joten artikkeli aukeaa vain SAMKilaisille.

Minkä MoWe Cardin valitsen opiskelijana?

Mikäli haluat käyttää CampusMoWen palveluita Porissa tai molemmissa Porissa ja Raumalla valitse:

MoWe Card PORI opiskelija 29,90€

  • sisältää automaattisesti sekä Porin että Rauman palvelut. Ryhmäliikunta- sekä palloiluvuorojen käyttö- ja ilmoittautumisoikeus on voimassa 31.12.2020 asti.
  • Kortti sisältää Yogobe nettijoogapalvelun käyttöoikeuden 31.8.2021 asti. Lue lisää Yogoben käytöstä ja miten saat oman koodisi (linkki:) Yogobe.
  • MoWe Card sisältää SAMKilaisille myös SAMK Porin kampuksen kuntosalin käyttöoikeuden, joka on voimassa 31.1.21 asti.


Mikäli haluat käyttää vain Rauman palveluita valitse:

MoWe Card RAUMA opiskelija 19,90€

  • Sisältää Rauman palvelut. MoWe Kalenterin ryhmäliikunta- sekä palloiluvuorojen käyttö- ja ilmoittautumisoikeus on voimassa 31.12.20 asti.
  • Kortti sisältää Yogobe nettijoogapalvelun käyttöoikeuden 31.8.2021 asti. Lue lisää Yogoben käytöstä ja miten saat oman koodisi (linkki:) Yogobe.
  • MoWe Card sisältää SAMKilaisille myös SAMK Porin kampuksen kuntosalin käyttöoikeuden, joka on voimassa 31.1.21 asti.


MoWe Card Gym opiskelija 5,90€ (Huom! Tämä kortti myynissä vain SAMKilaisille)

HUOMIOI POIKKEUSOHJEET KORONA-AIKANA linkki: SAMK Porin kampuksen kuntosali on suljettu toistaiseksi

  • Sisältää pelkästään SAMK Porin kampuksen kuntosalin käyttöoikeuden 31.1.2021 asti.
  • Lisätietoja kuntosalin käytöstä (linkki: Kuntosali SAMK Pori kampus). Mikäli artikkeli eli näy, HAKA kirjaudu ensin sisään. Artikkeli aukeaa vain SAMKilaisille.

Verkkokauppaan tästä:


Henkilökunnan MoWe Card

Henkilöstölle on oma MoWe Card, jonka voit lunastaa verkkokaupasta. Kortti on mahdollista maksaa myös Smartum -verkkomaksulla.

Lue lisää


MoWe Kalenteri

MoWe Kalenterista näet ajantasaiset tiedot CampusMoWen tunneista sekä pääset kätevästi ilmoittautumaan tunneille.

Käyttääksesi palveluita, sinun tulee lunastaa MoWe Card Pori (29,90€/39,90€) tai Rauma (19,90€/29,90€) verkkokaupasta. MoWe Card on voimassa lukukauden ja voit käyttää palveluita rajattomasti.

Lue lisää