Mikä on MoWe Card?

MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella.

MoWe Card lunastetaan verkkokaupasta, jonka jälkeen kortin oikeudet aktivoituvat välittömästi. Joskus aktivoituminen vaatii uloskirjautumisen sekä uudelleen sisäänkirjautumisen ostotapahtuman jälkeen.

MoWe Cardin aktivoitumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan tunneille/tapahtumiin ja todistat helpoimmin käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. lmoittautuminen/peruuttaminen on helpointa CampusMoWe mobiilisovelluksella. Sovelluksen MoWe Card -välilehdeltä näet korttisi voimassaoloajan.

MoWe Card toimii avaimena Porin Kampuksen kuntosalille (linkki: Kuntosali SAMK Porin kampus). Kuntosalin käyttöoikeus on vain SAMKilaisilla, joten artikkeli aukeaa vain SAMKilaisille.


MoWe Card hinnat

Edullisella lukukausimaksulla saat käyttöösi laadukkaat ja monipuoliset palvelut! Lunasta oma MoWe Cardisi verkkokaupasta.

MoWe Card Pori/Rauma​​ sisältää kaikki palvelut: ryhmäliikunnan, kuntosalin, palloilut, padelvaraukset, kurssialennukset jne.

MoWe Card Gym sisältää pelkästään SAMK Porin kampuksen kuntosalin käyttöoikeuden.

Lue lisääHenkilökunnan MoWe Card

Henkilöstölle on oma MoWe Card, jonka voit lunastaa verkkokaupasta. Kortti on mahdollista maksaa myös Smartum -verkkomaksulla.

Lue lisää


MoWe Kalenteri - tunnit, vuorot ja tapahtumat

MoWe Kalenterista löydät aina ajantasaiset tiedot tunneista ja tunneille ilmoittaudutaan Kalenterin kautta joko mobiiliappissa tai nettisivuilla.

Jotta ilmoittautuminen on mahdollista, sinun tulee olla HAKA kirjautunut sisään.

Pori ja Rauma kategorian tunneille ja vuoroille tarvitset voimassa olevan MoWe Cardin.

Tapahtumat -kategoria sisältää maksuttomia tapahtumia kuten hyvinvointitutorien aktiviteetit. Tähän ei tarvita MoWe Cardia, mutta sinun tulee olla sisäänkirjautuneena sivustolle tai appiin.

Lue lisää