Mikä on MoWe Card?

MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella.

MoWe Card lunastetaan verkkokaupasta, jonka jälkeen kortin oikeudet aktivoituvat välittömästi. Joskus aktivoituminen vaatii uloskirjautumisen sekä uudelleen sisäänkirjautumisen ostotapahtuman jälkeen.

MoWe Cardin aktivoitumisen jälkeen pääset ilmoittautumaan tunneille/tapahtumiin ja todistat helpoimmin käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. lmoittautuminen/peruuttaminen on helpointa CampusMoWe mobiilisovelluksella. Sovelluksen MoWe Card -välilehdeltä näet korttisi voimassaoloajan.

MoWe Card toimii avaimena Porin Kampuksen kuntosalille (linkki: Kuntosali SAMK Porin kampus). Kuntosalin käyttöoikeus on vain SAMKilaisilla, joten artikkeli aukeaa vain SAMKilaisille.


MoWe Card-hinnat

Lunasta MoWe Card verkkokaupasta ja saat käyttöösi kuntosali-, ryhmäliikunta-, palloilu- sekä onlinepalvelut.

Voit valita lukukausimaksun tai kk-kortin.

Voit tutustua ryhmäliikunta, palloilu ja kuntosalipalveluihin milloin vain 24h ajan maksutta.

Lue lisääHenkilökunnan MoWe Card

Henkilöstölle on oma MoWe Card, jonka voit lunastaa verkkokaupasta. Kortti on mahdollista maksaa myös Smartum -verkkomaksulla.

Lue lisää


MoWe Kalenteri

MoWe Kalenterista löydät ajantasaiset tiedot tunneista, vuoroista ja tapahtumista. Tunneille myös ilmoittaudutaan Kalenterin kautta.

Lue lisää