Tolpat, verkko ja pelivälineet löytyvät Agoran B-osan (keskiosan) syvennyksestä verhon takaa. Palautus samaan paikkaan.

Sulkapallovuorot (Pori)

Sulkapallovuorot ovat SAMK Agorasalissa ja sisältyvät MoWe Card Poriin. Kenttävaraus tehdään Kalenterista ilmoittautumalla.

Kentän kasaus sekä purku sisältyy joka vuoroon ja pelivälineet pitää palauttaa samaan paikkaan (kuva ylhäällä).

Sulkapallovuoron toimintaohjeet

 1. Voit varata yhden vuoron/henkilö/päivä MoWe Kalenterista! Varaus kattaa koko kentän ja pelivälineet kahdelle pelaajalle. Pelikaverin ei tarvitse olla CampusMoWen jäsen.

 2. Välineet löytyvät B- osan syvennyksestä. Pelaaja kasaa kentän ja pelien jälkeen myös purkaa kentän. Jos vuoro on varattu oman vuorosi jälkeen voitte yhdessä sopia, että kenttää ei tarvitse purkaa. Tärkeää on kuitenkin että kenttä on aina purettu, jos salissa ei ole ketään.

 3. Mailat, pallot , tolpat ja verkot löydät B-osan syvennyksestä mustan verhon takaa (kts. kuva ylhäällä). Ethän lukitse Agorasalin ovia. Pelivälineitä tulee käyttää asianmukaisesti ja rikkoutuneista pelivälineistä tulee ilmoittaa CampusMoWeen (sposti: info@campusmowe.fi)

 4. Sisäänkäynti kampukselle ovikoodilla Satakunnankadun vasemmanpuoleisista ovista kampuksen ollessa suljettuna (ei siis pääovista). Löydät koodin CampusMoWe appin C-MoWe välilehdeltä tai Tuudosta. Agoraan kulku pukuhuonekäytävän kautta. Kartta Agorasaliin (linkki): Agora
  ​​​​​​​
  ​​​​​​​
 5. Mikäli sinulla ongelmia, voit soittaa vahtimestarin päivystysnumeroon p. 044-7103193
  ​​​​​​​

Play badminton. Feel good.