Tolpat, verkko ja pelivälineet löytyvät Agoran B-osan (keskiosan) syvennyksestä verhon takaa. Palautus samaan paikkaan vuoron päätteeksi.

Välineitä tulee käyttää asianmukaisesti!

Sulkapallovuorot (Pori)

Sulkapallovuorot ovat SAMK Agorasalissa ja sisältyvät MoWe Card Poriin. Vuorot saattavat vaihdella tapahtumien vuoksi, mutta ajantasaiset tiedot näet aina MoWe Kalenterista.

1 kenttävaraus/henkilö/päivä.

Sulkapallovuoron toimintaohjeet

 1. Kenttävaraus tehdään MoWe Kalenterista ilmoittautumalla kyseiselle vuorolle. Varaus kattaa koko kentän ja pelivälineet kahdelle pelaajalle.

 2. Avoimille vuoroille voi ilmoittautua ilman pelikaveria. Vuorolle mahtuu yhteensä 6 pelaajaa kahdelle kentälle. Myös avoimilla vuoroilla rakennetaan ja puretaan kentät normaaliin tapaan.

 3. Muistathan peruuttaa vuoron, jos et pääsekään pelaamaan.

 4. Varaajan tulee olla CampusMoWen jäsen. Pelikaverin ei tarvitse olla jäsen. Varaaja on vastuussa kentästä sekä välineistä.
  ​​​​​​​
 5. Välineet löytyvät B-osan syvennyksestä. Pelaajat kasaavat kentän ja pelien jälkeen myös purkaa kentän. Jos vuoro on varattu oman vuorosi jälkeen voitte yhdessä sopia seuraavien pelaajien kanssa, että kenttää ei tarvitse purkaa. Tärkeää on kuitenkin että kenttä on aina purettu, jos salissa ei ole ketään.

 6. Sisäänkäynti kampukselle ovikoodilla Satakunnankadun vasemmanpuoleisista ovista (ei siis pääovista) kampuksen ollessa suljettuna. Löydät koodin CampusMoWe appin C-MoWe välilehdeltä tai MoWe korttisi tilausvahvistuksesta.
  Agorasaliin kulku pukuhuonekäytävän kautta. Kartta Agorasaliin (linkki): Agora
  Kenttärajat on piirretty vihreällä.

 7. ​​​​​​​Pelivälineitä tulee käyttää asianmukaisesti. Rikkoutuneista pelivälineistä tai muista ongelmista tulee ilmoittaa CampusMoWeen (sposti: info@campusmowe.fi)

 8. Vuorojen ajankohdat saattavat vaihdella salivuorojen saatavuuden mukaan. Ajantasaiset tiedot löytyvät aina appin Kalenterista. CampusMoWe pidättää oikeudet muutoksiin.
  ​​​​​​​​​​​​​

Play badminton. Feel good.