Pickleballia voi pelata Porissa Agorasalin A-osassa. Välineet löytyvät salin syvennyksestä..

Pickleball-vuoron toimintaohjeet

Pickleball vuorot ovat SAMK Agorasalin A-osassa (kirjaston puoleinen pääty). Vuorovarauksen pääset tekemään MoWe Card Porilla. Vuoron varaajan tulee olla CampusMoWen jäsen, muiden pelaajien ei tarvitse.

Pickelballia voi pelata kaksin- tai nelinpelinä. Pelivälineet löytyy neljälle syvennyksestä mustan verhon takaa oikeasta reunasta.

1 kenttävaraus/henkilö/päivä.

Pickleball vuoron toimintaohjeet

 1. Kenttävaraus tehdään MoWe Kalenterista ilmoittautumalla kyseiselle vuorolle. Varaus kattaa koko kentän. Pelivälineet käytössä neljälle.

 2. Muistathan peruuttaa vuoron, jos et pääsekään pelaamaan.

 3. Varaajan tulee olla CampusMoWen jäsen. Pelikaverin/kaverien ei tarvitse olla jäseniä. Varaaja on vastuussa kentästä sekä välineistä.
  ​​​​​​​
 4. Välineet löytyvät A-osan syvennyksestä mustan verhon takaa. Pelaajat kasaavat kentän ja pelien jälkeen myös purkaa kentän. Jos vuoro on varattu oman vuorosi jälkeen voitte yhdessä sopia seuraavien pelaajien kanssa, että kenttää ei tarvitse purkaa. Tärkeää on kuitenkin että kenttä on aina purettu, jos salissa ei ole ketään.

 5. Kiinnitä verkko lattiatasolle. Sulkapallo tolpat sekä verkko toimivat myös Pickleballissa.

 6. Kenttärajat on piirretty vihreällä. Pickleballia pelataan sulkapallon nelinpelirajoilla (ulommat vihreät rajat).

 7. Sisäänkäynti kampukselle ovikoodilla Satakunnankadun vasemmanpuoleisista ovista (ei siis pääovista) kampuksen ollessa suljettuna. Löydät koodin CampusMoWe appin C-MoWe välilehdeltä tai MoWe korttisi tilausvahvistuksesta.
  Agorasaliin kulku pukuhuonekäytävän kautta. Kartta Agorasaliin (linkki): Agora

 8. ​​​​​​​Pelivälineitä tulee käyttää asianmukaisesti. Rikkoutuneista pelivälineistä tai muista ongelmista tulee ilmoittaa välittömästi CampusMoWeen (sposti: info@campusmowe.fi)

 9. Vuorojen ajankohdat saattavat vaihdella salivuorojen saatavuuden mukaan. Ajantasaiset tiedot löytyvät aina appin Kalenterista. CampusMoWe pidättää oikeudet muutoksiin.

Pickleball säännöt

Tutustu peliin Pickleball Finlandin kautta. Linkistä löydät säännöt sekä opasvideoita (linkki): Säännöt sekä tietoa lajista