Palvelut

CampusMoWe tarjoaa viikottaiset ryhmäliikunta sekä peli- ja palloiluvuorot kampuksilla! Lisäksi kuntosalin käyttömahdollisuudet kaupunkikohtaisin ehdoin. Tarjonnastamme löytyy myös lajikokeiluja, kursseja sekä tapahtumia edistämään hyvinvointiasi.

MoWe Card on käyttöoikeus CampusMoWen palveluihin ja se on lunastettavissa verkkokaupastamme. MoWe Card on voimassa yhden lukukauden kerrallaan ja viikoittaiset palvelut ovat käytössäsi rajattomasti.

Lunastettuasi CampusMoWen palveluiden käyttöoikeuden eli MoWe Cardin verkkokaupasta saat käyttöösi myös Yogobe nettijoogapalvelun.

Toimintamme on alussa ja kehitämme palveluitamme jatkuvasti! Pyrimme huomioimaan toiminnassamme laaja-alaisesti eri käyttäjäryhmiä. Mikäli et vielä löytänyt omia toiveitasi vastaavia palveluita, niin ne ovat varmasti tulossa!


Klikkaa kuvaa suurentaaksesi.

Ryhmäliikunta ja palloilu PORI

Porin ryhmäliikuntatunnit sekä palloiluvuorot pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa. Ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta.

Lue lisää

Showdance ja venyttely poistuneet loppukauden lukujärjestyksestä vähäisen käyttäjämäärän vuoksi.

Ryhmäliikunta ja palloilu RAUMA

Käyttääksesi ryhmäliikunta- ja palloilupalveluita sinulla tulee olla voimassaoleva MoWe Card. MoWe Card Rauma antaa käyttöoikeuden Rauman palveluihin. Mikäli haluat käyttää myös Porin palveluita, lunasta MoWe Card Pori ja käytössäsi on molempien kaupunkien palvelut.

Lue lisää


Tästä löydät tarkemmat tiedot oman kaupunkisi palveluista, eduista sekä liikuntapaikoista.

Lue lisää


Tiesitkö, että MoWe Cardilla saat käyttöösi Yogobe-nettijoogapalvelun veloituksetta? Pyydä oma koodisi osoitteesta info@campusmowe.fi.

Lue lisää