Palvelut

CampusMoWe tarjoaa viikottain yli 20 tuntia ryhmäliikuntaa sekä peli- ja palloiluvuoroja kampuksilla! Lisäksi kuntosalin käyttömahdollisuudet kaupunkikohtaisin ehdoin. Tarjonnastamme löytyy myös lajikokeiluja, kursseja sekä tapahtumia edistämään hyvinvointiasi.

MoWe Card on käyttöoikeus CampusMoWen palveluihin ja se on lunastettavissa verkkokaupasta. MoWe Card on voimassa yhden lukukauden kerrallaan ja viikoittaiset palvelut ovat käytössäsi rajattomasti. Porin kortilla pääset käyttämään Porin ja Rauman palveluita ja Rauman kortilla vain Rauman palveluita.

Lunastettuasi käyttöoikeuden eli MoWe Cardin verkkokaupasta saat käyttöösi myös Yogobe nettijoogapalvelun.

MoWe Virtual-palvelusta löydät kokonaisia ohjattuja tunteja tuttujen CampusMoWe ohjaajien vetämänä, jolloin voit liikkua milloin haluat ja missä vain haluat. MoWe Virtual on veloituksetta käytössä kaikilla rekisteröityneillä käyttäjillä.


Ryhmäliikunta ja palloilu PORI

Porin ryhmäliikuntatunnit sekä palloiluvuorot pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa. Jooga pidetään SAMK luokassa A356. Ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta.

Lue lisää

Ryhmäliikunta ja palloilu RAUMA

Käyttääksesi ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroja sinulla tulee olla voimassaoleva MoWe Card. MoWe Card Rauma antaa käyttöoikeuden Rauman palveluihin.

Lue lisää


Kampuskaupungit

Tästä löydät tarkemmat tiedot oman kaupunkisi palveluista, eduista sekä liikuntapaikoista.

Lue lisää


Yogobe - joogaa verkossa

Tiesitkö, että MoWe Cardilla saat käyttöösi Yogobe-nettijoogapalvelun veloituksetta? Joogaa silloin kun sinulle sopii.

​​​​​​​Pyydä oma koodisi osoitteesta info@campusmowe.fi.

Lue lisää