Palvelut

CampusMoWe tarjoaa viikottain yli 20 tuntia ryhmäliikuntaa sekä peli- ja palloiluvuoroja kampuksilla! Lisäksi kuntosalipalveluita kaupunkikohtaisin ehdoin. Tarjonnastamme löytyy myös erilaisia lajikokeiluja, kursseja sekä tapahtumia edistämään hyvinvointiasi.

MoWe Card on käyttöoikeus CampusMoWen palveluihin ja se on lunastettavissa verkkokaupasta. MoWe Card on voimassa yhden lukukauden kerrallaan ja viikoittaiset palvelut ovat käytössäsi rajattomasti. Porin kortilla pääset käyttämään Porin ja Rauman palveluita ja Rauman kortilla vain Rauman palveluita.

Lunastettuasi käyttöoikeuden eli MoWe Cardin verkkokaupasta saat käyttöösi myös Yogobe nettijoogapalvelun.

MoWe Virtual-palvelusta löydät kokonaisia ohjattuja tunteja tuttujen CampusMoWe ohjaajien vetämänä, jolloin voit liikkua milloin haluat ja missä vain haluat. MoWe Virtual on veloituksetta käytössä kaikilla rekisteröityneillä käyttäjillä.


Ryhmäliikunta ja palloilu PORI

Porin ryhmäliikuntatunnit sekä palloiluvuorot pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa. Ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta.

Lue lisää

Ryhmäliikunta ja palloilu RAUMA

Käyttääksesi ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroja sinulla tulee olla voimassaoleva MoWe Card Rauma (19,90€ / 29,90€ lukukausi).

Lue lisää


Kurssit ja lajikokeilut

Alkavista kursseista ja lajikokeiluista tiedotetaan aina erikseen. Kurssit ja lajikokeilut tunnistat MoWe Kalenterista sinisestä väristä.

Lue lisääYogobe - joogaa verkossa

Tiesitkö, että MoWe Cardilla saat käyttöösi Yogobe-nettijoogapalvelun veloituksetta? Joogaa silloin kun sinulle sopii. ​​​​​​​Pyydä oma koodisi osoitteesta info@campusmowe.fi.

Lue lisää