<p>Showdance ja venyttely poistuneet loppukauden lukujärjestyksestä vähäisen käyttäjämäärän vuoksi.</p>

Showdance ja venyttely poistuneet loppukauden lukujärjestyksestä vähäisen käyttäjämäärän vuoksi.

Ryhmäliikunta ja palloilu RAUMA

Käyttääksesi ryhmäliikunta- ja palloilupalveluita sinulla tulee olla voimassaoleva MoWe Card. MoWe Card Rauma antaa käyttöoikeuden Rauman palveluihin. Mikäli haluat käyttää myös Porin palveluita, lunasta MoWe Card Pori ja käytössäsi on molempien kaupunkien palvelut.


Ryhmäliikuntatunnit pidetään SAMK Merimäen kampuksen liikuntasalissa, joka sijaitsee rakennuksen D-rakennuksessa. Puku- ja peseytymistilat löytyvät rakennuksen alimmasta kerroksesta. Katso kuvalliset ohjeet pukuhuoneisiin ja saliin saapumisesta täältä: (linkki) Kartat.

Rauman palloiluvuorot alkavat heti kun saamme niille ohjaajan! Joten jos olet kiinnostunut, lue lisää (linkki): Palloiluohjaajaksi

MoWe Cardilla sinulla on rajaton käyttöoikeus CampusMoWen ryhmäliikunta- sekä palloiluvuoroille. Lisäksi voimassa olevalla MoWe Cardilla voit käydä opiskelijana vapaavalintaisella ryhmäliikuntatunnilla Rauman Kuntosumpussa torstaisin omavastuuhintaan 3€/tunti. Näytä kassalla MoWe Card sivu puhelimestasi ja kuittaa osallistumisesi listaan. Katso tarjonta (linkki:) Kuntosumpun ryhmäliikunta

  Ilmoittautuminen

  Kaikille tunneille sekä vuoroille tulee ilmoittautua MoWe Kalenterin kautta. Ilmoittautuminen onnistuu mobiilisovelluksen tai nettiselaimen kautta.

  1. Kirjaudu sisään HAKA-tunnuksella.
  2. Avaa MoWe Kalenteri (linkki): MoWe Kalenteri
  3. Valitse kalenterista välilehti PORI ja sen jälkeen oikea viikonpäivä/päivämäärä. (Halutessasi "poista valinnat"-painike näyttää sinulle kaikki tulevat tunnit listana.)
  4. Valitse haluamasi tunti ja klikkaa tunnin kohdalta. Paina ilmoittaudu tapahtumaan -painiketta ja nyt olet ilmoittautunut.
  5. Mikäli ilmoittautumispainike ei ole aktiivinen, sinulla ei ole voimassa olevaa MoWe Cardia.
  6. Huomaathan, että ilmoittautumisen peruuttaminen onnistuu samaa reittiä!

  MoWe Kalenterista näet ajantasaiset tiedot CampusMoWen tunneista sekä pääset kätevästi ilmoittautumaan tunneille.

  Lue lisää


  HAKA kirjaudu sisään nähdäksesi kaikki kuntosalipalvelut!

  Lue lisää