Ryhmäliikunta ja palloilu RAUMA

Käyttääksesi ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroja sinulla tulee olla voimassaoleva MoWe Card Rauma (19,90€ / 29,90€ lukukausi).


MoWe Cardilla sinulla on rajaton käyttöoikeus CampusMoWen ryhmäliikunta- sekä palloiluvuoroille. Mikäli haluat käyttää myös Porin palveluita, lunasta MoWe Card Pori ja käytössäsi on molempien kaupunkien palvelut.

Ryhmäliikuntatunnit sekä sähly, lentopallo ja sulkapallo pidetään SAMK Merimäen kampuksen liikuntasalissa, joka sijaitsee kampuksen D-rakennuksessa. Puku- ja peseytymistilat löytyvät rakennuksen alimmasta kerroksesta. Katso kuvalliset ohjeet pukuhuoneisiin ja saliin saapumisesta täältä: (linkki) Kartat.​​​​​​​

  Ilmoittautuminen

  Kaikille tunneille sekä vuoroille tulee ilmoittautua MoWe Kalenterin kautta. Ilmoittautuminen onnistuu mobiilisovelluksen tai nettiselaimen kautta.

  1. Kirjaudu sisään HAKA-tunnuksella.
  2. Avaa MoWe Kalenteri (linkki): MoWe Kalenteri
  3. Valitse kalenterista välilehti RAUMA ja sen jälkeen oikea viikonpäivä/päivämäärä. (Halutessasi "poista valinnat"-painike näyttää sinulle kaikki tulevat tunnit listana.)
  4. Valitse haluamasi tunti ja klikkaa tunnin kohdalta. Paina ilmoittaudu tapahtumaan -painiketta ja nyt olet ilmoittautunut.
  5. Omat -painike näyttää sinulle tunnit, joille olet ilmoittautunut.
  6. Mikäli ilmoittautumispainike ei ole aktiivinen, sinulla ei ole voimassa olevaa MoWe Cardia.
  7. Huomaathan, että ilmoittautumisen peruuttaminen onnistuu samaa reittiä!

  Tuntikuvaukset Rauma

  Rauman tunnit pidetään pääsääntöisesti SAMK Merimäen kampuksen liikuntasalissa.

  Lue lisää


  MoWe Kalenteri

  MoWe Kalenterista löydät ajantasaiset tiedot tunneista, vuoroista ja tapahtumista. Tunneille myös ilmoittaudutaan Kalenterin kautta.

  Lue lisää


  Kuntosalit RAUMA

  Samkilainen, HAKA kirjaudu sisään nähdäksesi SAMKin kuntosalipalvelut!

  Lue lisää