Ryhmäliikunta ja palloilu RAUMA

Kevätkausi on päättynyt COVID-19 epidemian aiheuttaminen rajoitusten vuoksi ja palvelut on siirretty MoWe Virtualiin. Virtuaalipalvelut ovat maksuttomia.

Käyttääksesi ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroja sinulla tulee olla voimassaoleva MoWe Card. MoWe Card Rauma antaa käyttöoikeuden Rauman palveluihin.


MoWe Cardilla sinulla on rajaton käyttöoikeus CampusMoWen ryhmäliikunta- sekä palloiluvuoroille. Mikäli haluat käyttää myös Porin palveluita, lunasta MoWe Card Pori ja käytössäsi on molempien kaupunkien palvelut.

Ryhmäliikuntatunnit pidetään SAMK Merimäen kampuksen liikuntasalissa, joka sijaitsee rakennuksen D-rakennuksessa. Puku- ja peseytymistilat löytyvät rakennuksen alimmasta kerroksesta. Katso kuvalliset ohjeet pukuhuoneisiin ja saliin saapumisesta täältä: (linkki) Kartat.

Futsal Naiset pelataan Merimäen kampuksen liikuntasalissa.

Rauman palloiluvuoroille kaipaamme edelleen ohjaajia! Joten pelit alkavat heti kun saamme ohjaajan! Joten jos olet kiinnostunut, lue lisää (linkki): Palloiluohjaajaksi


  Ilmoittautuminen

  Kaikille tunneille sekä vuoroille tulee ilmoittautua MoWe Kalenterin kautta. Ilmoittautuminen onnistuu mobiilisovelluksen tai nettiselaimen kautta.

  1. Kirjaudu sisään HAKA-tunnuksella.
  2. Avaa MoWe Kalenteri (linkki): MoWe Kalenteri
  3. Valitse kalenterista välilehti PORI ja sen jälkeen oikea viikonpäivä/päivämäärä. (Halutessasi "poista valinnat"-painike näyttää sinulle kaikki tulevat tunnit listana.)
  4. Valitse haluamasi tunti ja klikkaa tunnin kohdalta. Paina ilmoittaudu tapahtumaan -painiketta ja nyt olet ilmoittautunut.
  5. Mikäli ilmoittautumispainike ei ole aktiivinen, sinulla ei ole voimassa olevaa MoWe Cardia.
  6. Huomaathan, että ilmoittautumisen peruuttaminen onnistuu samaa reittiä!

  Tuntikuvaukset Rauma

  Rauman tunnit pidetään pääsääntöisesti SAMK Merimäen kampuksen liikuntasalissa.

  Lue lisää


  MoWe Kalenteri

  MoWe Kalenterista näet ajantasaiset tiedot CampusMoWen tunneista sekä pääset kätevästi ilmoittautumaan tunneille.

  Lue lisää


  Kuntosalit RAUMA

  HAKA kirjaudu sisään nähdäksesi kaikki kuntosalipalvelut!

  Lue lisää