Tuntikuvaukset Rauma

Rauman tunnit pidetään pääsääntöisesti SAMK Merimäen kampuksen liikuntasalissa.

Lihaskunto

MoWe Pump

MoWe Pump on koko kehoa vahvistava lihaskuntotunti! Levytankojen sekä painojen kanssa tehtävät liikkeet haastavat kaikki kehon suuret lihasryhmät. Painot saat valita omaan kuntotasoosi sopivaksi ja hyvä musiikka antaa lisätsemppiä treeniisi.

Tunti ei sisällä askelsarjoja ja sopii hyvin myös aloittelijalle!

Abs & Booty 45'

Tämä tunti vahvistaa monipuolisesti ja tehokkaasti keskivartaloa! Lisäksi myös "booty" eli reisi- ja pakaralihakset pääsevät töihin! Harjoitukset tehdään kehonpainolla sekä välineiden kanssa.

Kahvakuula

Monipuolinen ja kokonaisvaltainen treeni! Kahvakuulaharjoittelu kehittää lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa. Tunnilla keskitytään kahvakuulailun perusliikkeisiin sekä oikeisiin suoritustekniikoihin. Tunti sopii aloittelijalle sekä jo kokeneemmalle kuulailijalle.


Kestävyys

CrossTraining

Toiminnallinen koko kehoa vahvistava kiertoharjoittelu välineiden (kahvakuulat, tanko, irtopainot) sekä oman kehon painolla ! Tunti ei sisällä askelkuvioita ja sopii sekä aloittelijoille, että jo enemmän liikkuneille.


Kehonhuolto

Venyttely & Liikkuvuus

Tunti sisältää nivelten liikkuvuutta avaavia dynaamisia liikkuvuusharjoituksia sekä venyttelyä. Tämä tunti auttaa palautumaan sekä helpottaa lihaskireyksiä ja -jumeja!

Venyttely & Liikkuvuus -tunti onhyvää vastapainoa lihaskuntoharjoittelulle sekä auttaa palautumaan ja rentoutumaan.

Tunnin sisältö on helppo ja soveltuu kaikille.