Tuntikuvaukset Rauma

Rauman tunnit pidetään pääsääntöisesti SAMK Merimäen kampuksen liikuntasalissa.

MoWe Pump

MoWe Pump on koko kehoa vahvistava lihaskuntotunti! Levytankojen sekä painojen kanssa tehtävät liikkeet haastavat kaikki kehon suuret lihasryhmät. Painot saat valita omaan kuntotasoosi sopivaksi ja hyvä musiikka antaa lisätsemppiä treeniisi.

Tunti ei sisällä askelsarjoja ja sopii hyvin myös aloittelijalle!

Zumba

Hauska ja helppo tanssitunti, jossa yhdistellään eri tanssityylejä kuten kuten salsa, reggeaton, baletti ja showtanssi. Tunti sisältää lyhyitä askelsarjoja, jotka opit nopeasti. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita! Let's dance!

Kahvakuula

Monipuolinen ja kokonaisvaltainen treeni! Kahvakuulaharjoittelu kehittää lihaskuntoa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja tasapainoa. Tunnilla keskitytään kahvakuulailun perusliikkeisiin sekä oikeisiin suoritustekniikoihin. Tunti sopii aloittelijalle sekä jo kokeneemmalle kuulailijalle.

Jooga

Jooga on kehon ja mielen harjoitus. Harjoitus lisää kehon voimaa, notkeutta ja tasapainoa. Se vahvistaa erityisesti syviä tukilihaksia, jotka vaikuttavat selkärangan asentoon ja ryhtiin. Jooga parantaa keskittymiskykyä sekä itsetuntemusta.

Joogaa silloin kun sinulle sopii - Yogobe virtuaalijooga

Lunastamalla MoWe Cardin, saat Yogobe-nettijoogapalvelun käyttöoikeuden. Lue lisää Yogobesta ja miten saat oman koodisi: Yogobe