Pelit ja palloilu

Peli- ja palloiluvuorot tunnistat MoWe Kalenterissa vihreästä ikonista.

CampusMoWe järjestää palloiluvuoroja kampusten liikuntatiloissa ja ulkoliikuntapaikoilla. Vuorot on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille ja vuoroille voi osallistua sekä naiset että miehet.

Lajeina Porissa syksyn Kalenterissa sähly, futsal, koripallo, lentopallo, jääkiekko sekä sulkapallo.

Lue sulkapallovuoron toiminnasta (linkki): Sulkapallovuorot.

Lue jääkiekkovuoron toiminnasta (linkki): Jääkiekko

Vuoroilla on pelivälineitä käytettävissä, mutta mikäli omistat oman pelivälineen suosittelemme ottamaan sen mukaan. Jääkiekkovuorolla tulee olla omat varusteet (luistimet, maila ja kypärä).

Muista ilmoittautua peli- ja palloiluvuoroille MoWe Kalenterin kautta! Huomaathan, että Porin Agorasalin tunteja ei välttämättä pidetä viikoittain salin muun käytön vuoksi.


Rauman pelivuorot alkavat heti kun saamme niihin ohjaajan! Sinustako ohjaaja?

CampusMoWe kaipaa ohjaajia Rauman palloiluvuoroille!

Ohjaajan tehtävänä on huolehtia vuoron sujuvuudesta sekä pelivälineistä. Sinun ei tarvitse toimia lajin opettajana, riittää että huolehdit vuorosta. MoWe ohjaajana saat käyttöösä MoWe Cardin palvelut veloituksetta.

Ota yhteyttä: info@campusmowe.fi


Sulkapallovuorot

Sulkapallovuorot ovat SAMK Porin kampuksella ja sisältyvät MoWe Card Poriin.

Pääset sisään kampukselle Satakunnankadun vasemman puoleisesta sivuovesta kampuksen ollessa suljettuna (SAMMAKKOn ja Soteekin ovi) kulkukoodilla. Kulkukoodin löydät mobiilisovelluksen C-MoWe välilehdeltä.

Ennenkuin tulet pelaamaan, luethan vuoron ohjeet kokonaisuudessaan!

Lue lisää


Jääkiekko

CampusMoWella on jääkiekkovuoro 6.3.20 asti torstaisin klo 20-21, Porin tekojääkaukalossa.

Lue lisää


Ryhmäliikunta ja palloilu PORI

Porin ryhmäliikuntatunnit sekä palloiluvuorot pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa. Ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta.

Lue lisää


Ryhmäliikunta ja palloilu RAUMA

Käyttääksesi ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroja sinulla tulee olla voimassaoleva MoWe Card Rauma (19,90€ / 29,90€ lukukausi).

Lue lisää


Kurssit ja lajikokeilut

Alkavista kursseista ja lajikokeiluista tiedotetaan aina erikseen. Kurssit ja lajikokeilut tunnistat MoWe Kalenterista sinisestä väristä.

Lue lisää