Pelit ja palloilu

Peli- ja palloiluvuorot tunnistat MoWe Kalenterissa vihreästä ikonista.

CampusMoWe järjestää palloiluvuoroja kampusten liikuntatiloissa ja ulkoliikuntapaikoilla. Vuorot on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille ja vuoroille voi osallistua sekä naiset että miehet.

Lajeina Porissa kevään Kalenterissa sähly, futsal, koripallo, lentopallo, jääkiekko sekä sulkapallo.

Lue sulkapallovuoron toiminnasta (linkki): Sulkapallovuorot.

Lue jääkiekkovuoron toiminnasta (linkki): Jääkiekko

Vuoroilla on pelivälineitä käytettävissä, mutta mikäli omistat oman pelivälineen suosittelemme ottamaan sen mukaan. Jääkiekkovuorolla tulee olla omat varusteet (luistimet, maila ja kypärä).

Muista ilmoittautua peli- ja palloiluvuoroille MoWe Kalenterin kautta! Huomaathan, että Porin Agorasalin tunteja ei välttämättä pidetä viikoittain salin muun käytön vuoksi.


Rauman pelivuorot alkavat heti kun saamme niihin ohjaajan! Sinustako ohjaaja?

CampusMoWe kaipaa ohjaajia Rauman palloiluvuoroille!

Ohjaajan tehtävänä on huolehtia vuoron sujuvuudesta sekä pelivälineistä. Sinun ei tarvitse toimia lajin opettajana, riittää että huolehdit vuorosta. MoWe ohjaajana saat käyttöösä MoWe Cardin palvelut veloituksetta.

Ota yhteyttä: info@campusmowe.fi


Sulkapallovuorot

Sulkapallovuorot ovat lauantaisin SAMK Porin kampuksella ja sisältyvät MoWe Card Poriin. Voit varata yhden vuoron/päivä. Ajoittain tarjolla myös päivävuoroja arkipäivisin.

Ennenkuin tulet pelaamaan, lue miten vuorolla tulee toimia!

Lue lisää


Jääkiekko

CampusMoWella on jääkiekkovuoro 6.3.20 asti torstaisin klo 20-21, Porin tekojääkaukalossa.

Lue lisää


Ryhmäliikunta ja palloilu PORI

Porin ryhmäliikuntatunnit sekä palloiluvuorot pidetään pääsääntöisesti SAMK Agorasalissa. Jooga pidetään SAMK luokassa A356. Ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta.

Lue lisää


Ryhmäliikunta ja palloilu RAUMA

Käyttääksesi ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroja sinulla tulee olla voimassaoleva MoWe Card. MoWe Card Rauma antaa käyttöoikeuden Rauman palveluihin.

Lue lisää


Kurssit ja lajikokeilut

Löydät tiedot ajankohtaisista kursseista ja lajikokeiluista kätevästi MoWe Kalenterista. Kurssit ja lajikokeilut tunnistat MoWe Kalenterista sinisestä väristä.

Lue lisää