Henkilökunnan MoWe Card

Henkilöstölle on oma MoWe Card, jonka voit lunastaa verkkokaupasta. Kortti on mahdollista maksaa myös Smartum -verkkomaksulla.

MoWe Card Pori Henkilökunta/Staff 39,90€

  • Kortti sisältää sekä Porin että Rauman palvelut. Ryhmäliikunta- ja palloiluvuorojen käyttö- ja ilmoittautumisoikeus voimassa 10.5.2020 asti.
  • Kortti sisältää Yogobe nettijoogapalvelun käyttöoikeuden 31.8.2020 asti. Lue lisää Yogoben käytöstä ja miten saat oman koodisi (linkki:) Yogobe.
  • Henkilökunnalle on muun tarjonnan lisäksi vain henkilöstölle tarkoitettu allasjumppa DiaFysiossa ja ohjattu kuntosali-circuit SAMK Porin Kampuksen kuntosalilla.

MoWe Card Rauma Henkilökunta/Staff 29,90€

  • Kortti sisältää Rauman palvelut. Ryhmäliikunta- ja palloiluvuorojen käyttö- ja ilmoittautumisoikeus voimassa 10.5.2020 asti. Mikäli haluat käyttää myös Porin palveluita, lunasta MoWe Card Pori.
  • Kortti sisältää Yogobe nettijoogapalvelun käyttöoikeuden 31.8.2020 asti. Lue lisää Yogoben käytöstä ja miten saat oman koodisi (linkki:) Yogobe.

MoWe Kalenteri - tunnit, vuorot ja tapahtumat

MoWe Kalenterista löydät aina ajantasaiset tiedot tunneista ja tunneille ilmoittaudutaan Kalenterin kautta joko mobiiliappissa tai nettisivuilla.

Jotta ilmoittautuminen on mahdollista, sinun tulee olla HAKA kirjautunut sisään.

Pori ja Rauma kategorian tunneille ja vuoroille tarvitset voimassa olevan MoWe Cardin.

Tapahtumat -kategoria sisältää maksuttomia tapahtumia kuten hyvinvointitutorien aktiviteetit. Tähän ei tarvita MoWe Cardia, mutta sinun tulee olla sisäänkirjautuneena sivustolle tai appiin.

Lue lisää


Ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille ilmoittaudutaan sovelluksen tai nettisivujen kautta. Jokaiselle tunnille tulee ilmoittautua.

​​​​​​​Ilmoittautuminen alkaa 2 vrk ennen tunnin alkua ja ilmoittautuminen tulee peruuttaa hyvissä ajoin, jos et pääsekään osallistumaan!

Tapahtumiin ja kursseille ilmoittaudutaan tapahtumakohtaisen ohjeistuksen mukaan.

Lue lisää