Kuntosaliharjoittelua ohjatusti

Kuntosali-circuit ryhmät ovat käynnissä Porissa ja Raumalla! Ohjatussa ryhmässä on hyvä aloittaa kuntosaliharjoittelu tai kehittää omaa harjoitteluaan, mikäli kuntosali on sinulle jo tuttu paikka.

PORI: Opiskelijoiden kuntosali-circuit keskiviikkoisin klo 16.30

Keskiviikkoisin klo 16.30 SAMK Porin kampuksen kuntosalilla on opiskelijoiden ohjattu kuntosalitreeni.

Ohjattu kuntosali toteutuu kiertoharjoitteluna ja tunnilla käytetään monipuolisesti kuntosalivälineitä. Opit käyttämään laitteita, vapaita painoja, opit oikeat suoritustekniikat sekä opit myös toiminnallista harjoittelua. Sopii hyvin aloittelijoille sekä jo enemmän liikkuneelle! Kuntosaliharjoittelua ohjaa fysioterapeuttiopiskelija Meea Lehtinen.

Mikäli sinulla ei vielä ole MoWe Card Poria, lunasta omasi Verkkokaupasta ja ilmoittaudu mukaan MoWe Kalenterin kautta. Ohjattu kuntosali on avoin kaikille opiskelijoille!

RAUMA: Ohjattu kuntosali Kuntosumpussa torstaisin opiskelijoille

Mikäli sinulla on voimassa oleva MoWe Card Rauma tai Pori, sinulla on mahdollisuus osallistua torstaisin Kuntosumpun ryhmäliikuntatunneille omavastuuhintaan 3€/tunti. Torstaisin klo 18.50 lukujärjestyksessä on Kuntosali-Circuit, jolloin sinulla on mahdollisuus osallistua ohjattuun kuntosaliharjoitteluun. Katso aikataulu: Kuntosumpun aikataulu.

Näytä kassalla voimassa oleva MoWe Card ja kuittaa osallistumisesi tunnille.

PORI: SAMK henkilökunta

SAMK henkilökunnalla on torstaisin ohjattu kuntosalitreeni SAMK Porin kampuksen kuntosalilla klo 16.15. Treeni toteutuu kiertoharjoitteluna. Opit käyttämään monipuolisesti kuntosalivälineitä sekä opit oikeat suoritustekniikat. Ohjaajana fysioterapeutti Erika Santala.

Ilmoittautuminen onnistuu MoWe Kalenterin kautta voimassa olevalla MoWe Cardilla.


Ei yksin kannata murjottaa, kun reilun kaverin mukaan saa!

Ota kaveri mukaan CampusMoWe tunneille ma-la 30.9.-5.10.2019.

Lue lisää