CampusMoWe ohjaajaksi

Etsimme tällä hetkellä lihaskunto-, tanssitunneille sekä lajikokeiluihin ohjaajia Raumalle sekä tanssitunnin ohjaajaa Poriin! Hae mukaan iloiseen CampusMoWe ohjaajatiimiin!

Kokemus ja/tai koulutus ryhmien ohjaamiseen katsotaan eduksi. Jos sinulla ei ole kokemusta, mutta olet kiinnostunut ja motivoitunut, autamme sinua pääsemään alkuun. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro mitä voisit ohjata! Lähetä sähköpostia info@campusmowe.fi tai täytä alla oleva hakulomake.

Rauma

Etsimme ensisijaisesti ohjaajaa ryhmäliikuntatuntien sijaisuuksiin 24.2. alkaen (mm. Pump sekä tanssitunti). Jos sinulla on hallussa yksi tai useampi ryhmäliikuntalaji, niin ota rohkeasti yhteyttä! Myös muiden tuntien sijaisuuksiin kaipaamme ohjaajaa. Mahdollisuuksien mukaan voimme tarjota myös oman viikkotunnin sijaisuuksien lisäksi. Rauman Kalenterin näet tästä (linkki): Rauma

Lajikokeilut kaipaavat myös vetäjiä! Porrastreenit, kehonpainotreenit, ulkoliikunta, erilaiset pelit jne.

Pori

Etsimme tanssillisen tunnin ohjaajaa 19.3. alkaen loppukevääksi! Kevätkausi jatkuu 10.5. asti.


Ohjaajahakemus


Lajikokeilut

Mikäli voisit järjestää tai ohjata lajikokeilun, kerro siitä meille! Voit esim. tutustuttaa opiskelu-/työkaverisi omaan lajiisi viemällä heidät testitunnille!

Ota yhteyttä: info@campusmowe.fi


CampusMoWe ohjaajat

CampusMoWen ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että liikuntasi on turvallista, tehokasta ja hauskaa!

Lue lisää