Maksuton tutustumisviikko 11.-17.1.2021.

Aloita hyvinvoinnin vuosi tutustumalla CampusMoWen palveluihin maksutta!

Lunastamalla verkkokaupasta Tutustumisviikko-kortin (0€) pääset kokeilemaan CampusMoWe tunteja 11.-17.1.2021 välisen ajan!

Kokeile ja löydä oma lajisi!

Näin se toimii!

Aloita lataamalla CampusMoWe mobiilisovellus. Myös nettisivuilta löytyy tarvittavat toiminnot.

Kirjaudu sisään verkkokauppaan korkeakoulutunnuksellasi ja salasanallasi (Haka-tunnus) ja lunasta CampusMoWe Tutustumisviikko -kortti (0€). Lunastamisen jälkeen näet MoWe Card välilehdellä kortin voimassaoloajan ja ilmoittautumisoikeus MoWe Kalenteriin aktivoituu sunnuntaina 10.1.2021.

Tutustumiskortilla pääset ilmoittautumaan ja osallistumaan 11.-17.1.2021 välisenä aikana MoWe Kalenterissa oleviin aktiviteetteihin Poriin ja Raumalle. Kaikille tunneille tulee ilmoittautua rajallisen paikkamäärän vuoksi. Muistathan peruuttaa, jos et pääsekään osallistumaan.​​​​​​​

CampusMoWen hygieniaohjeistus:

On tärkeää, että tunneille osallistutaan vain terveenä!

Hyvää käsihygieniaa tulee noudattaa ennen ja jälkeen tunnin. Liikuntasalissa on käytössä käsidesiä. Jokainen osallistuja huolehtii käyttämiensä välineiden puhdistamisesta tunnin jälkeen.

Riittävä turvaväli (vähintään 1m) tulee säilyttää muihin osallistujiin sekä tunnin aikana, että ennen ja jälkeen tunnin.

Liikutaan yhdessä turvallisesti ja nähdään CampusMoWen tunneilla!


Move well. Feel good.


MoWe Kalenteri

MoWe Kalenterista löydät ajantasaiset tiedot tunneista, vuoroista ja tapahtumista. Tunneille myös ilmoittaudutaan Kalenterin kautta.

Lue lisää


Mikä on MoWe Card?

MoWe Card on käyttöoikeutesi CampusMoWen palveluihin. Se on mobiilijäsenkortti, jota voit käyttää CampusMoWe sovelluksella tai nettiselaimella.

Lue lisää


Siirry verkkokauppaan: