Hae ohjaajaksi CampusMoWeen!

CampusMoWe-tiimi etsii uusia ohjaajia kevätkaudelle 2021!

Etsimme ohjaajia ryhmäliikuntaan sekä lajikokeiluihin Poriin, Raumalle ja Kankaanpäähän! Lisäksi haemme MoWe Mover "liikkumiskavereita"!

Täytä hakulomake (suositus) tai lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@campusmowe.fi. Haku päättyy perjantaina 27.11.2020! Näytetunnit järjestetään viikoilla 49-50.

CampusMoWe -ohjaajana pääset mukaan kehittämään korkeakoululiikunnan - ja hyvinvoinnin palveluita, saat kokemusta ryhmien ohjaamisesta sekä voit kehittää ohjaustaitojasi! Hae siis mukaan iloiseen tiimiin!

Kokemus ja/tai koulutus ryhmien ohjaamiseen katsotaan eduksi. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta, mutta olet kiinnostunut ja motivoitunut, autamme sinua pääsemään alkuun. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro mitä voisit ohjata!

Täytä hakulomake (linkki sivun alaosassa, hakulomakkeen täyttöä suositellaan) tai lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen: info@campusmowe.fi.

Lisätietoja voit kysellä Erikalta osoitteesta: erika.santala@samk.fi.

Ryhmäliikunta

Raumalle etsimme erityisesti

  • Jooga/kehonhuoltotunnin ohjaajaa
  • Lihaskuntotunnin ohjaajaa
  • "Moniosaajaa" tuntisijaisuuksiin
  • Olemme avoimia myös muille lajiehdotuksille :)
    ​​​​​​​

Kankaanpää

Jos sinulla on hallussa yksi tai useampi ryhmäliikuntalaji, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Lajikokeilut

Etsimme erilaisiin lajikokeiluihin ohjaajia Poriin, Raumalle ja Kankaanpäähän! Lajikokeiluissa voit esim. tutustuttaa opiskelukavereitasi omaan harrastukseesi tai järjestää lajikokeiluja esim. seurojen tai alueen palveluntarjoajien kautta.

Tämä tehtävä sopii hyvin esim. tuutortoiminnassa mukana oleville.

MoWe Mover "liikkumiskaveri"

MoWe Mover on vertaisliikkuja, jota opiskelijat voivat pyytää mukaansa halutessaan tutustua CampusMoWen palveluihin. MoWe Moverin tehtävänä on mennä mukaan esim. ryhmäliikuntatunnille, kertoa miten tunneilla toimitaan, mistä löytyy pukuhuoneet jne., ja näin ollen madaltaa uuden osallistujan kynnystä tulla mukaan CampusMoWen tunneille.

Odotamme sinua mukaan tiimiin, joten täytä alla oleva hakulomake!CampusMoWe ohjaajat

CampusMoWen ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että liikuntasi on turvallista, tehokasta ja hauskaa! Tältä sivulta löydät CampusMoWe ohjaajien esittelyt.

Lue lisää