Kaipaatko liikkumiskaveria? Hae MoWe Moveria!

Haluaisitko aloittaa uuden harrastuksen opiskelukaupungissasi, muttet tiedä, kuinka päästä alkuun tai mitä on tarjolla? MoWe Moverit ovat täällä Sinua varten!

MoWe Mover on palvelu niille korkeakouluopiskelijoille Satakunnan alueella, jotka kaipaavat kaveria ohjaamaan heidät erilaisten liikkumisvaihtoehtojen maailmaan. Moverin kanssa pääset tutustumaan veloituksetta valitsemallesi CampusMoWen ryhmäliikuntatunnille, palloiluun tai kuntosalille.

Jos kaipaat tukea liikkumisen aloittamiseen, täytä alla oleva lomake. Nämä kysymykset on tarkoitettu ainoastaan sinulle sopivan Moverin ja lajikokeilun löytämiseen. (Tämä ei ole seuranhakupalvelu.)

Käyttääksesi tätä palvelua sinun tulee olla rekisteröitynyt CampusMoWen käyttäjäksi. Rekisteröityminen on maksutonta ja se tapahtuu Haka-kirjautumalla sivustolle.


Hae itsellesi sopivaa MoWe Moveria!

Täyttämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että yhteystietosi välittyvät CampusMoWen työntekijöille ja MoWe Movereille. Antamiasi tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Kysymysten tarkoitus on auttaa löytämään sinulle sopiva kaveri aktiviteetteihin. Kun sopiva MoWe Mover löytyy otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse valintasi mukaan.


MoWe Kalenteri - tunnit, vuorot ja tapahtumat

MoWe Kalenterista löydät aina ajantasaiset tiedot tunneista ja tunneille ilmoittaudutaan Kalenterin kautta joko mobiiliappissa tai nettisivuilla.

Jotta ilmoittautuminen on mahdollista, sinun tulee olla HAKA kirjautunut sisään.

Pori ja Rauma kategorian tunneille ja vuoroille tarvitset voimassa olevan MoWe Cardin.

Tapahtumat -kategoria sisältää maksuttomia tapahtumia kuten hyvinvointitutorien aktiviteetit. Tähän ei tarvita MoWe Cardia, mutta sinun tulee olla sisäänkirjautuneena sivustolle tai appiin.

Lue lisää


Haluaisitko MoWe Moveriksi?

Hae mukaan "liikkumiskaveriksi" tällä lomakkeella! Moveriksi voit hakea milloin vain, haku on voimassa toistaiseksi.

MoWe Moverin tehtävänä on toimia liikkumiskaverina ja tukea liikkumisen aloittamisessa. Moverin ei tarvitse olla liikkumisen ammattilainen, mutta liikkumisesta kiinnostunut, sosiaalinen ja helposti lähestyttävä persoona!

Lue lisää