Huittinen

Huittisissa ei ole CampusMoWen omaa viikoittaista ohjelmaa, mutta käytössäsi on kampuksella sijaitseva kuntosali sekä lisäksi sinun on mahdollista saada käyttöösi Yogobe nettijoogapalvelu!

Kuntosali

Kuninkaisten kampuksella on Huittisten kaupungin ylläpitämä kuntosali, joka on SAMK henkilökunnan sekä opiskelijoiden käytössä vapaiden vuorojen aikaan. Katso vapaat vuorot (linkki: Kuninkaisten liikunta- ja kuntosali).

Yogobe nettijoogapalvelu veloituksetta käyttöön

CampusMoWe tarjoaa Huittisten kampuksella opiskeleville ja työskenteleville Yogobe nettijoogapalvelun veloituksetta käyttöön (arvo 199€). Rekisteröidy CampusMoWen käyttäjäksi HAKA -kirjautumalla sisään nettisivuille, jonka jälkeen voit pyytää oman koodisi.

Ohjeet koodin saamiseen sekä lisätietoja Yogobesta löydät täältä (linkki): Yogobe.

MoWe Virtual

MoWe Virtualista löydät kokonaisia ohjattuja tunteja (mm. Zumba, jooga ja kahvakuula) CampusMoWe ohjaajien vetämänä. MoWe Virtual on käytössäsi, kun HAKA kirjaudut sisään.

Siirry MoWe Virtualiin (linkki): MoWe Virtual


MoWe Kalenteri

MoWe Kalenterista löydät ajantasaiset tiedot tunneista, vuoroista ja tapahtumista. Tunneille myös ilmoittaudutaan Kalenterin kautta.

Lue lisää


Pori

MoWe Card Pori antaa sinulle käyttöoikeuden Porin viikottaisiin palveluihin. Korttiin kuuluu automaattisesti myös Rauman palvelut. Samkilaisille kuuluu myös kuntosalin käyttöoikeus.

​​​​​​​Satakunnan alueella Porissa on eniten opiskelijoita. Sen vuoksi Porissa on myös tuntimäärältään eniten tarjontaa.

Lue lisää



Kankaanpää

SAMK Taidekoulun opiskelijana saat Yogobe -nettijoogapalvelun veloituksetta, koska Kankaanpäässä ei ole tällä hetkellä muita palveluita tarjolla.

Lue lisää