Thinkable walking yhdistää mielen ja kehon

Tuntuuko, että tauko tekisi hyvää ja mielesi kaipaa muuta ajateltavaa kuin koulu tai työ? Kaipaatko seuraa kävelylle?

Jos vastasit kyllä, tervetuloa mukaan maksuttomaan Thinkable walking -tuokioon Soteekin HILL-huoneessa tiistaisin ja torstaisin klo 13!

Tuokiot ovat Soteekin opiskelijoiden tuottamia.


Mitä Thinkable walking oikein on?

Thinkable walking on etäaikaan kehitetty palvelu yhteistyössä StudyWell -hankkeen kanssa, joka koostuu liikunnallisesta ja podcast-tyyppisestä tuokiosta. Tuokiot ovat suunnattu SAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki korkeakouluopiskelijat sekä henkilöstö.


Tiistaisin klo 13.00 alkaen (30-40 min): Liikunnallisesta tuokiosta saat tietoa eri terveyteen ja liikuntaan liittyvistä aiheista sekä opit uutta ja voit haastaa mieltäsi erilaisilla harjoitteilla.


Torstaisin klo 13.00 alkaen (n. 20 min): Podcast-tyyppinen tuokio, jolloin voit vain kävellä ja kuunnella. Jokaisella kerralla on vaihtuva aihe ja sinulla on myös mahdollisuus toivoa itseäsi kiinnostavaa teemaa.


Tervetuloa mukaan: https://hill.webex.com/meet/soteekki.pori


Nappaa mukaan iloisen mielen, kuulokkeet ja lenkkarit! Molemmat tuokiot toteutetaan etäohjauksena eli pääset kanssamme kävelemään ensisijaisesti ulkona, mutta huonon sään sattuessa pystyt osallistumaan myös sisällä.

Terveisin: Soteekin opiskelijat