PORI: Uusi Kalenteri käynnistyy 13.1.

Kevään uutuuksina mm. Jooga, jääkiekko sekä kuntonyrkkeily! Lunasta MoWe Card edulliseen hintaan ja löydä oma lajisi!

Uusi Kalenteri, uudet lajit!

Paljon toivottu Jooga alkaa tiistaisin sekä keskiviikkoisin luokassa A356. Lempeä aamujooga on miellyttävä aamunavaus ennen työ- tai opiskelupäivää. Iltajooga on hieman aamujoogaa vahvempi harjoitus! Jooga -tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Joogamatot sekä blokit ovat käytettävissä CampusMoWen puolesta.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan peruslyöntejä ammattitaitoisen ohjaajan johdolla nyrkkeilyhanskojen ja padien kanssa! Lisäksi tunnilla tehdään nyrkkeilylle ominaisia oheisharjoituksia. Omia välileitä ei tarvita. Nyrkkeily purkaa tehokkaasti stressiä sekä avaa niska-hartiaseudun lihaksia! Sopii kaikentasoisille kuntoilijoille, eikä vaadi aiempaa kokemusta nyrkkeilystä.

Jääkiekkoa pelataan torstaisin Porin urheilukeskuksen tekojääkaukalossa klo 20-21! Katso kartalta: Tekojääkaukalo. Jääkiekkovuorolla tulee olla mukana omat varusteet (luistimet, maila, hanskat ja kypärä). Huom! Kypärä on pakollinen!

Lentopallo sekä höntsäsähly ovat palloilupuolen uutuudet! Höntsäsähly on matalan kynnyksen sähly, perussählyä rauhallisempi ja on suunnattu aloittelijoille. Omaa mailaa ei tarvita! Lentopalloa pelataan tiistaisin! Koripallovuorolle on saatu isompi kenttä käyttöön!

Sulkapallovuorot jatkuvat lauantaisin! Klo 9-14 välisenä aikana on kaksi kenttää varattavissa Agorasalista. Infosta saat lainaan sulkkismailat sekä pallon. Ennen vuoron käyttöä, luethan käytännön ohjeistuksen (linkki): Sulkapallo


Lunasta MoWe Card Pori 29,90€/39,90€ ja liiku niin paljon kuin haluat!

Aloita uusi vuosi panostamalla omaan hyvinvointiisi ja lunasta MoWe Card! Saat käyttöösi kaikki viikottaiset palvelumme! Voit osallistua niin monelle tunnille kuin haluat, MoWe Card kattaa koko kevään tarjonnan!

Toimi näin:

  1. HAKA kirjaudu sisään ja siirry verkkokauppaan mobiilisovelluksessamme tai verkkosivuilla.
  2. Valitse MoWe Card Pori opiskelija tai henkilökunta ja lisää tuote ostoskoriin. Siirry kassalle maksamaan.
  3. Klikkaa seuraava ja viimeistele maksutapahtuma.
  4. MoWe Cardisi on nyt aktivoitu ja pääset ilmoittautumaan ja osallistumaan tunneille. Muistathan peruuttaa osallistumisesi, mikäli et pääsekään.
  5. MoWe Card on mobiilijäsenkortti ja se toimii parhaiten mobiilisovelluksella. MoWe Card voimassaoloajan näet appin MoWe Card sivulta.Ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille ilmoittaudutaan sovelluksen tai nettisivujen Kalenterin kautta. Ilmoittautuminen toimii myös kenttävarauksena Sulkapallo- ja Pickleball-vuoroille.

Lue lisää