Porrastreenien ilmoittautuminen MoWe Cardilla alkaa 10.3. klo 17.00.

PORI: Kevään lajikokeilut

Maaliskuun aikana pääset kokeilemaan jousiammuntaa, potkunyrkkeilyä sekä porrastreenejä! Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan! MoWe Cardilla ilmoittautuminen normaalisti 7 vrk ennen tunnin alkua.

Lajikokeiluihin on mahdollista osallistua myös ilman MoWe Cardia maksutta, mikäli paikkoja on vapaana! Ilmoittautuminen ilman MoWe Cardia aukeaa tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 10. Lue tarkemmat ohjeet alta!

Tiistaina 17.3. Porrastreenit klo 17-18 Mestareiden portaissa KAIKILLE

Porrastreeni on hauskaa, tehokasta ja pääset liikkumaan ulkona!

Porrastreenit järjestetään Porin metsässä Mestareiden portaissa. Kokoontuminen Maauimalan edessä klo 17, josta siirrytään yhdessä portaisiin.

Laita jalkaan hyvät lenkkarit ja ota vesipullo mukaan!

Säävaraus! Portaissa ei ole talvikunnossapitoa, joten lumisen tai jäisen kelin sattuessa portaisiin ei voida mennä. Tällöin treenit toteutuvat Porin metsän lenkkipoluilla.

Ohjaajina Markus Rabin ja Kati Karinharju.

Jos sinulla ei ole MoWe Cardia, ilmoittautuminen aukeaa kaikille maanantaina 16.3. klo 10. HAKA kirjaudu sisään ja siirry ilmoittautumissivustolle (linkki): Ilmoittautuminen


Ohjaaja paikalla kuntosalilla keskiviikkona 11.3.

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta kynnys mennä salille ensimmäistä kertaa on iso? Kaipaatko opastusta kuntosalilaitteiden käyttöön, haluatko vinkkejä harjoitteluun tai haluaisitko että ohjaaja tsekkaisi suoritustekniikkasi?

Lue lisää


Torstaina 5.3. klo 16.30- 17.30 Potkunyrkkeily KAIKILLE

Lajikokeilu soveltuu kaikille, aiempaa kokemusta lajista ei tarvita! Tunnilla ei oteta kontaktia.

Tunnin sisältö: Lajinomainen alkulämmittely, oikeaoppiseen otteluasennon ja peruslyöntien ja -potkujen harjoittelu sekä helppojen lyönti+potkuyhdistelmien harjoittelu. Lopuksi lajiin sopiva loppuverryttely.

Tunnin ohjaa Miko Manner ja tunti pidetään Agorasalissa.

Jos sinulla ei ole MoWe Cardia, ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 4.3. klo 10. HAKA kirjaudu sisään ja siirry ilmoittautumissivustolle (linkki): Ilmoittautuminen


Tiistaina 3.3. klo 17-19 Jousiammunta OPISKELIJOILLE

Jousiammunta, laji joka vaatii tarkkuutta ja keskittymistä! Aiempaa kokemusta ei tarvita!

Kokeilu sisältää välineet, opastuksen lajiin sekä lajiesittelyn, jonka jälkeen pääset ampumaan! Lopuksi leikkimielinen ja vapaaehtoinen ammuntakilpailu!

Päälle rennot vaatteet, mieluiten ei löysiä vaatteita, jotta jousen jänne ei tartu hihaan tai esim. hupparin nauhoihin kiinni.

Ilmoittautuminen on auki, joten ilmoittaudu MoWe Cardilla Kalenterin kautta nyt! Maksimi osallistujamäärä 15 henkilöä.

Sijainti ja osoite: http://www.pja.fi/sijainti.php

Jos sinulla ei ole MoWe Cardia, ilmoittautuminen aukeaa kaikille maanantaina 2.3. klo 10. HAKA kirjaudu sisään ja siirry ilmoittautumissivustolle (linkki): Ilmoittautuminen