Ohjaaja paikalla kuntosalilla keskiviikkona 11.3.

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta kynnys mennä salille ensimmäistä kertaa on iso? Kaipaatko opastusta kuntosalilaitteiden käyttöön, haluatko vinkkejä harjoitteluun tai haluaisitko että ohjaaja tsekkaisi suoritustekniikkasi?

Ohjaaja on paikalla kuntosalilla kahtena keskiviikkona klo 16.30-17.30. Tällöin kuntosalilla on vapaa treeniaika, joten et tarvitse MoWe Cardia. Tämä on hyvä mahdollisuus tulla tutustumaan kampuksen kuntosaliin. (Henkilökohtaisia kuntosaliohjelmia ei tehdä tällä vuorolla)

Huomaathan, että SAMK Porin kampuksen kuntosalin käyttö on mahdollista muina aikoina vain SAMK opiskelijoille sekä henkilöstölle.

Ohjaajana fysioterapeuttiopiskelija Drew Warwick-Smith.


PORI: Kevään lajikokeilut

Maaliskuun aikana pääset kokeilemaan jousiammuntaa, potkunyrkkeilyä sekä porrastreenejä! Katso aikataulu ja ilmoittaudu mukaan! MoWe Cardilla ilmoittautuminen normaalisti 7 vrk ennen tunnin alkua.

Lajikokeiluihin on mahdollista osallistua myös ilman MoWe Cardia maksutta, mikäli paikkoja on vapaana! Ilmoittautuminen ilman MoWe Cardia aukeaa tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 10. Lue tarkemmat ohjeet alta!

Lue lisää