Rentouttava SaunaYoga

Rentouttava ja palauttava SaunaYoga lajikokeiluna tämän viikon keskiviikkona 16.10. Porissa ja Raumalla! Lisäksi Raumalla myös ke 30.10. Paikkoja vielä vapaana sekä opiskelijoiden että henkilökunnan tunneilla. Ilmoittaudu mukaan!

PORI: Saunayoga keskiviikkona 16.10. Puuvillassa
RAUMA: Saunayoga keskiviikkona 30.10. Merimäen kampuksen saunalla

SaunaYoga -tunneille pääset mukaan voimassaolevalla MoWe Card Pori tai MoWe Card Rauma -kortilla.

Porin Saunayoga -tunnit pidetään Puuvillan Farjäämön saunalla. Sisäänkäynti sisäpihan puolelta. Katso kartta (linkki): Färjäämö

Henkilökunnan Saunayoga klo 17.15

Opiskelijoiden Saunayoga klo 18.15.

Rauman Saunayoga keskiviikkona 30.10. klo 17.00 SAMK Merimäen kampuksen saunatiloissa

Kartta Merimäen pukuhuoneisiin, joiden kautta kulku saunalle (linkki): Merimäki


Pukeudu kevyisiin liikuntavaatteisiin (shortsit ja T-paita) sekä ota mukaan hikipyyhe ja juomapullo. Saunayoga harjoitus tehdään n. 50 asteisessa saunassa lauteilla istuen. Liikkeet ovat helppoja joogaan pohjautuvia liikkeitä. Saunayoga palauttaa, rentouttaa sekä tehostaa aineenvaihduntaa. Saunayoga vaikuttaa myös positiivisesti nukahtamiseen sekä unenlaatuun.

Saunayoga. Feel good.


MoWe Taster: Bungee Training jälleen torstaina 17.10. klo 17.35

Bungee Training -tunneilla harjoitetaan kestävyyttä, voimaa, nopeutta, kimmoisuutta ja kehon hallintaa. Bungee training tunnilla käytetään Bungee nauhaa ja nauhan vastus tekee liikkeistä epästabiileja, mikä tehostaa harjoitusta.

Bungee tunnilla on parasta, että treeni on hauskaa ja harjoitukset voi muokata jokaiselle sopivaksi ja liikkeitä on todella paljon ja ne ovat monipuolisia!

Tunnin ohjaa Sertifioitu Bungee-Training ohjaaja Sari Vainio.