MoWe Virtual aukeaa ensi viikolla

Tarjoamme ensi viikosta alkaen CampusMoWe -tunteja virtuaalisina! Tarjontaan on tulossa joogaa, tanssia, kehonhuoltoa, haasteita sekä kaikkea muuta kivaa! Lisäksi SAMK opiskelijoiden Tuotekehityspaja -opintojaksoon liittyvä Arkiliikuntahaaste #mowechallenge alkaa myös ensi viikolla! Pysy kuulolla!

MoWe Virtual

CampusMoWen löydät pian virtuaalisena mobiilisovelluksesta sekä Palvelut -otsikon alta MoWe Virtual -nimellä. Sivusto aukeaa ensi viikolla!

Sivustolle pääsee vain HAKA kirjautumalla sisään, joten käyttäjän tulee olla CampusMoWen rekisteröitynyt käyttäjä. Näihin palveluihin et tarvitse MoWe Cardia vaan palvelut ovat veloituksetta käytössä kaikilla kohderyhmäämme kuuluvilla.

Jos sinulla on toiveita, millaisia tunteja/sisältöä/palveluita toivoisit tarjontaan, laita ehdotuksesi alle ja paina Toivo! Mikäli haluat, että viestiisi vastataan jätäthän myös yhteystietosi!MoWe Cardit ja SAMK Porin kampuksen kuntosali

Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki kontaktitunnit on tältä keväältä peruttu! Kampusten ollessa kiinni, myös SAMK Porin kampuksen kuntosali sekä Rauman Merimäen kampuksen kuntosali sekä uima-allas ovat suljettuina toistaiseksi. Tiedotamme heti, kun tilanne muuttuu.

Keväällä ostettujen MoWe Cardien osalta mietimme mahdollista hyvitystä alkavalle syyskaudelle 2020! Infoamme tästä vielä tarkemmin ja lähemmin.


Vinkkejä hyvinvointiin etätyössä/-opiskelussa

Huolehditaan hyvinvoinnistamme myös näin poikkeuksellisena aikana! Etätyöt/-opiskelut sekä muuttunut arki lisäävät herkästi kuormitusta ja saattavat aiheuttaa stressiä.
​​​​​​​Jotta voisit ja jaksaisit paremmin, nappaa tästä vinkki tai useampi käyttöösi!

Lue lisää


Yogobe - joogaa verkossa

MoWe Cardilla saat käyttöösi Yogobe-nettijoogapalvelun veloituksetta (arvo 220€). Liiku silloin kun sinulle sopii.
​​​​​​​
Pyydä oma koodisi osoitteesta: info@campusmowe.fi.

Lue lisää