CrossTraining starttikurssi aloittelijoille Lastaamolla 15.9.-6.10.2020

CrossTraining -starttikurssi opiskelijoille 15.9.-6.10.2020

Kiinnostaako monipuolinen ja toiminnallinen harjoittelu? Lähde mukaan opiskelijoiden CrossTraining starttikurssille Porin Lastaamolle! Kurssi on suunnattu kaikille, joten aiempaa kokemusta ei tarvita.
​​​​​​​
Kurssi alkaa tiistaina 15.9. Kurssi sisältää yhteensä 7 harjoituskertaa tiistaisin ja torstaisin. Tarkempi aikataulu ja hinnat löytyvät alta!

Kurssille mahtuu maks. 15 henkilöä, joten toimi nopeasti!

Mitä on CrossTraining?

Crosstraining on monipuolinen ja toiminnallinen kuntoilumuoto, jonka on tarkoitus kehittää mahdollisimman montaa fyysistä ominaisuutta, esim. voima, kestävyys, liikkuvuus. Treeneissä yhdistellään voima- sekä painonnostoliikkeitä, aerobisia harjoitteita kuten soutu ja juoksu sekä ns. voimisteluliikkeitä kuten leuanvedot. Vastuksena käytetään mm. levytankoja, käsipainoja, kahvakuulia sekä omaa kehoa. Harjoitusten rakenne on suunniteltu niin, että jokainen iästään ja kuntotasostaan riippumatta pystyy osallistumaan ja saa hyvän treenin. ​​​​​​​

Starttikurssin sisältö

Starttikurssilla opetellaan crosstrainingin perusteet ja totutellaan harjoittelun intensiivisyyteen. Kurssi antaa valmiudet turvalliseen ja tehokkaaseen treenaamiseen. Tutustut myös Lastaamon tiloihin ja välineisiin, joten starttikurssin jälkeen olet halutessasi valmis osallistumaan muille Lastaamon ohjatuille tunneille.

​​​​​​​Kurssin (eli 4 viikon aikana) aikana saat osallistua kaikille muillekin Lastaamon tunneille.

Aikataulu

Kurssi alkaa tiistaina 15.9. klo 15.45!

Tunnit ovat tiistaisin klo 15.45 ja torstaisin klo 16.45! Viimeinen kerta on tiistaina 6.10.

Ilmoittautuminen ja hinta

Kurssin hinta CampusMoWen jäsenille (eli jos sinulla on syyskauden voimassaoleva MoWe Card) vain 9,90€!

Jos sinulla ei ole MoWe Cardia, kurssin hinta on 24,90€!

Lunastamalla tuotteen lunastat paikan koko kurssille. Sen jälkeen kurssille ja harjoituskerroille ei tarvitse erikseen ilmoittautua!

Lastaamon osoite sekä kartta

Osoite: Peräsimentie 13, 28200 Pori

Kartta Lastaamolle (linkki): Lastaamo