Tule mukaan Kilometrikisaan SAMKn joukkueessa!

SAMKilla on tänäkin vuonna joukkue kilometrikisassa! Joukkueen nimi on SAMK Riders, ja joukkueen osallistumiskoodi on TakareidetTulessa2021 .Joukkueen kapteenina toimii Niko Kandelin.

Mikä on kilometrikisa?

Kilometrikisa on leikkimielinen työyhteisöjen, seurojen, ystäväporukoiden tai minkä tahansa joukkueiden välinen pyöräilykilpailu. Osallistujat kirjaavat pyöräilykilometrejään tai –minuuttejaan ylös ja ne kartuttavat oman joukkueen saldoa. Kilometrikisassa poljetaan kisan aukioloaikana (1.5.-22.9.21) niin paljon kuin mahdollista koko joukkueen voimin. Kisaan voi ilmoittautua koko kisan ajan ja kilometrit/minuutit voi kirjata myös takautuvasti.

Kisaan hyväksytään kaikki kisan aikana poljetut kilometrit eli työmatkojen lisäksi myös vapaa-ajan ja loma-ajan pyöräilyt hyväksytään. Kisaan hyväksytään vain ulkona poljetut matkat.

Kaikki siis polkemaan SAMK Riders joukkueeseen! Joukkueiden tuloksia voi seurata koko kisan ajan Kilometrikisa.fi –sivustolta. Osallistuminen on maksutonta.

Miten ilmoittaudun mukaan?

Joukkueeseen voit ilmoittautua osoitteessa http://www.kilometrikisa.fi/teams/join/. Ohjeita osallistumiseen liittyen löydät http://www.kilometrikisa.fi/faq/. Joukkueen nimen sekä koodin löydät tämän kirjeen alusta.

Ride well. Feel good.