Klikkaa kuva suuremmaksi

RAUMA: Uusi Kalenteri julkaistu!

Kevään uutuuksina mm. jooga ja kahvakuula! Täydennämme Kalenteria vielä, kun löydämme lisää ohjaajia. MoWe Card myynti alkaa ma 16.12.19.

Uusi Kalenteri, uudet lajit!

Paljon toivottu Jooga löytyy Kalenterista torstaisin 23.1. alkaen! Jooga -tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Joogamatot sekä blokit ovat käytettävissä CampusMoWen puolesta.

Kahvakuulailemaan pääset keskiviikkoisin! Kahvakuula kehittää koko kehon lihaskuntoa sekä liikehallintaa. Tunnilla keskitytään perusliikkeisiin ja tunti sopii aloittelijoille sekä jo enemmän lajia harrastaneille.

MoWe Pump rantautuu nyt myös Raumalle! Pump on helppo, mutta tehokas koko kehoa vahvistava lihaskuntoharjoitus tangon ja levypainojen kanssa. Jokainen osallistuja pystyy valitsemaan itselleen sopivat painot, joten tunti soveltuu kaikenkuntoisille.

Sählyvuoro on varattu maanantaille, mutta tunnilta puuttuu edelleen ohjaaja!! Ilmoittaudu pikimmiten palloiluohjaajaksi, jotta saadaan pelit käyntiin! Ota yhteyttä info@campusmowe.fi.

MoWe Card Rauma 19,90€/29,90€

Kevään MoWe Card Rauma hinta on opisk. 19,90€/ henkilökunta 39,90€. Kortilla voit käyttää rajattomasti ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroja. Korttimyynti alkaa maanantaina 16.12., joten pysy kuulolla!


Voita itsellesi kevään MoWe Card!

Seuraathan jo meitä sosiaalisessa mediassa? Seuraamalla ja kommentoimalla joulukalenterin luukkua 13 voit voittaa itsellesi kevään MoWe Cardin!

Lue lisää