Klikkaa kuva suuremmaksi

PORI: Uusi Kalenteri julkaistu!

Kevään uutuuksina mm. Jooga, jääkiekko sekä kuntonyrkkeily! MoWe Card myynti alkaa maanantaina 16.12.2019.

Uusi Kalenteri, uudet lajit!

Paljon toivottu Jooga alkaa tiistaisin sekä keskiviikkoisin luokassa A356. Lempeä aamujooga on miellyttävä aamunavaus ennen työ- tai opiskelupäivää. Iltajooga on hieman aamujoogaa vahvempi harjoitus! Jooga -tunneille osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Joogamatot sekä blokit ovat käytettävissä CampusMoWen puolesta.

Kuntonyrkkeilyssä harjoitellaan peruslyöntejä ammattitaitoisen ohjaajan johdolla nyrkkeilyhanskojen ja padien kanssa! Lisäksi tunnilla tehdään nyrkkeilylle ominaisia oheisharjoituksia. Omia välileitä ei tarvita. Nyrkkeily purkaa tehokkaasti stressiä sekä avaa niska-hartiaseudun lihaksia!

Jääkiekkoa pelataan torstaisin urheilukeskuksen tekojääkaukalossa klo 20-21! Jääkiekkovuorolla tulee olla mukana omat varusteet (luistimet, maila ja kypärä). Huom! Kypärä on pakollinen!

Lentopallo sekä höntsäsähly ovat palloilupuolen uutuudet! Höntsäsähly on matalan kynnyksen sähly ja on suunnattu aloittelijoille. Omaa mailaa ei tarvita! Sählyvuorolle ovat myös tervetulleita kaikentasoiset pelaajat ja myös näillä vuoroilla huomioidaan aloittelijat. Lentopalloa pelataan tiistaisin! Koripallovuorolle on saatu isompi kenttä käyttöön!

MoWe Card Pori 29,90€/39,90€

Kevään MoWe Cardin hinta on opisk. 29,90€/henkilökunta 39,90€ ja kortti sisältää ryhmäliikunnan- sekä palloilun rajattoman käytön. Myynti alkaa 16.12., joten pysy kuulolla!


Voita itsellesi kevään MoWe Card!

Seuraathan jo meitä sosiaalisessa mediassa? Seuraamalla ja kommentoimalla joulukalenterin luukkua 13 voit voittaa itsellesi kevään MoWe Cardin!

Lue lisää