#MyHealthyGoals2021, tavoite 1!

Nyt tartutaan hyvinvoinnin tavoitteisiin!

Mikäli täytit itsellesi hyvinvoinnin tavoitteet, olet jo pohtinut omaa hyvinvointiasia ja mistä asioista sekä koostuu sekä mitkä asiat siihen vaikuttavat. Jos et ole vielä täyttänyt, ja haluat mukaan, #MyHealthyGoals2021 löytyy alta!

Tavoitteita on hyvä lähteä käsittelemään yksi kerrallaan! Saat postia kahden viikon välein, jolloin pureudumme jokaiseen tavoitteeseen yksi kerrallaan!

3-2-1 nyt aloitetaan!

TAVOITE 1: Mitä lisään?

Aloitetaan lisäämällä hyviä asioita! Hyvinvointia edistävien asioiden lisääminen päivittäiseen elämään lisää pystyvyyden tunnetta sekä positiivista energiaa. Jos verrataan tilannetta, että lähdettäisi karsimaan asioita, tulee herkästi luopumisen tunne. Nyt voit kokea, että saat elämääsi jotain enemmän!

Olet saattanu kirjata tähän mitä vain; lisää hauskanpitoa kavereiden kanssa, lisää arkiliikuntaa, lisää unta, lisää kahvia jne. Minkä tavoitteen oletkaan kirjannut, nyt suunnitellaan toteutusta!

Pilko tavoite pienempiin osiin

Aloita miettimällä mitä sinun tulee käytännössä tehdä, jotta tavoite toteutuu? Kirjaa itsellesi ylös konkreettisia asioita tavoitteen toteutumiseksi.

Esimerkki. Lisää hauskanpitoa kavereiden kanssa.

Esimerkki. Lisään arkiliikuntaa.