Kankaanpään kuntosali, ryhmäliikunta ja palloilu

Kankaanpään palveluita varten sinun ei tarvitse lunastaa MoWe Cardia. Jos haluat ajankohtaiset tiedot CampusMoWen tapahtumista, HAKA kirjaudu sisään käyttäjäksi ja saat uutiskirjeet sähköpostiisi.

Yogobe nettijoogapalvelu veloituksetta käyttöön

CampusMoWe tarjoaa Kankaanpään kampuksella opiskeleville ja työskenteleville Yogobe nettijoogapalvelun veloituksetta käyttöön 31.8.20 asti.

HAKA kirjaudu sisään, jolloin rekisteröidyt CampusMoWen käyttäjäksi ja pyydä oma koodisi osoitteesta info@campusmowe.fi

Tutustu Yogobeen tästä: linkki Yogobe.

Sählyvuoro

Kaikille opiskelijoille avoin sählyvuoro keskiviikkoisin klo 18.30-20 Sataedun liikuntasalissa. Käytössä muutamia mailoja, joten oma maila suositellaan ottamaan mukaan.

Jooga kampuksella

Tulossa pian!

Kuntosali

Kankaanpään Liikuntakeskuksessa on kuntosali, jonka kertamaksu opiskelijalle on 1€/kerta ja henkilökunnalle 2€/kerta. Käyttöä varten suositellaan lunastettavaksi kulkukortti, jolla voi käyttää kuntosalia haluamanaan ajankohtana varattujen vuorojen ulkopuolella. Liikuntakeskuksen kuntosalia käyttääksesi, että tarvitse MoWe Cardia.

Lisätietoa mm. kulkukortin lunastamisesta ja kuntosalin aukioloajoista: (linkki) Liikuntakeskus Kankaanpää

SAMK opiskelijana tai henkilökunnan jäsenenä sinulla on mahdollisuus käyttää SAMK Porin kampuksen kuntosalia. Kuntosalin käyttöä varten sinun tulee lunastaa verkkokaupasta MoWe Card Gym. CampusMoWe sovellus toimii kuntosalin oven "avaimena". Lue lisää SAMK Porin kampuksen kuntosalista (linkki): Kuntosali SAMK Pori kampus


Ryhmäliikuntaohjaaja Kankaanpäähän

Lue lisää