CampusMoWe virtuaalitunnit

Tässä ohjeistusta virtuaalituntien kuvaamiseen/pitämiseen!

Mitä otan huomioon kuvatessa

1. Suunnittele tunnin sisältö ja ohjeet selkeästi. Muista miettiä vaihtoehdot liikkeistä, jotta osallistuminen on helppoa kaikentasoisille liikkujille, aivan kuten normaalitunneillakin. Mikäli tarvitset muistilappua, tee se tarpeeksi isolla ja kiinnitä vaikka seinään jotta näet sen helposti tunnin aikana.

2. Mieti etukäteen mitkä liikkeet kannattaa näyttää suoraan eteenpäin ja mitkä liikkeet mahdollisesti sivuttain. Jos ohjaat esim. selän asentoa tai polvikulmaa on sitä hyvä näyttää myös kylki kameraanpäin!

3. Pyri käyttämään vain vähän välineitä tai anna välineistä erilaisia vaihtoehtoja riippuen tunnin sisällöstä.

4. Mieti missä kuvaat! Pyri järjestämään mahdollisimman vapaa tila, jossa ei ole ylimääräistä tavaraa (tarkoitan nyt tiskit pöydällä tai kalsarit sohvan reunalla :D). Tarkista, että valaistusta on riittävästi sekä ääni kuuluu. Testaa ääni ja kuva.

5. Huomaa ohjatessa, että videolla ohjaat peilikuvana! Jos ohjaat oikeaa ja vasenta, tarkista että videota katsoessa asiakas pystyy tekemään oikean oikealla ja vasemman vasemmalla! Eli siis ohjaa asiakasta tekemään oikealla ja tee itse vasemmalla.

6. Tunti voi olla kestoltaan oikeastaan minkä pituinen vain, mutta pääasiassa 20-60 min.

7. Ota rennosti (mutta asiallisesti) ja käytä omaa persoonaasi! Meillä on ihan huipputyyppejä ohjaajina, joten se saa näkyä myös videoilla :)

Ps. CampusMoWe paita ois kiva!

Palkkaus

Harmillisesti kausi jäi siis kesken ja tunteja jäi pitämättä usealta viikolta! Virtuaalitunneilla voimme tarjota asiakkaille palvelua sekä tuttuja kasvoja ohjaamaan tunteja kotiin. Teille ohjaajille tarjoamme mahdollisuuden ohjata peruuntuneiden tuntien tilalla kotitreenejä. Videoiden kuvaaminen on täysin vapaaehtoista!

Videot tulevat CampusMoWen nettisivuille "suljetulle osastolle" eli vain kohderyhmämme voi katsella niitä. Eli videoiden katselu vaatii HAKA kirjautumisen.

Virtuaalitunneista maksamme seuraavasti:

Ensimmäisestä 60 min virtuaalitunnista saat 3 tunnin palkan. Ensimmäisen tunnin suunnitteluun menee aikaa kuvausten valmistelun, valaistuksen, äänen jne kanssa. Ehkä ensimmäinen tunti vaatii enemmän harjoittelua ja keskittymistä.

Tämän jälkeen saat tunneista 1,5 kertaisen tuntipalkan.

Ensimmäisestä 30 min virtuaalitunnista saat 2 kokonaisen tunnin palkan, koska ensimmäisen tunnin suunnitteluun menee aikaa kuvausten valmistelun, valaistuksen, äänen jne kanssa. Ehkä ensimmäinen tunti vaatii enemmän harjoittelua ja keskittymistä.

Tämän jälkeen saat 30 min tunneista kokonaisen tunnin palkan.

(30 min tunneista lukujärjestyksessä maksetaan normaalisti 0,5 tunnin palkka)

Tuntien lähtökohtana on se, että tunnit ovat kaikin puolin laadukkaita! Lähdetään vaikka alkuun siitä, että jokainen tekee yhden hyvän videon ja jatketaan sitten sen jälkeen :)

Mikäli sinulla on kysyttävää palkkaukseen liittyen, jutellaan ihmeessä asiasta :)