Klikkaamalla kuvaa pääset TimeEditiin suoraan kuntosalin varauksiin.

Onko kuntosali vapaa?

Varattujen vuorojen aikana kuntosalilla ei voi harjoitella, joten tarkistathan TimeEditistä ennen treeniä onko kuntosali vapaa!

Tässä suora linkki kuntosalin varauksiin: TimeEdit

Kuntosalin tilakoodi A014/a ja A014/b.

Toivomme, että tämä helpottaa varausten seuraamista ja pääset tekemään treenisi silloin kun olit suunnittelut!


Väärinkäytöstapauksissa käyttöoikeus voidaan peruuttaa

Lunastaessasi CampusMoWe käyttöoikeuden olet hyväksynyt CampusMoWen käyttösäännöt sekä Kuntosalin käyttösäännöt. Näitä sääntöjä tulee noudattaa.

Kuntosalin käyttösäännöt, kohta 4: Varmista kuntosalin käytettävyys TimeEditistä (tilakoodi A014/a, A014/b. Linkki: TimeEdit SAMK. TimeEdit syöte on näkyvillä myös kuntosalin Info TV:ssä. Varattujen vuorojen aikana kuntosalilla harjoittelu ei ole mahdollista.

Käyttösäännöt, kohta 8: Käyttö- ja kulkuoikeuden ja käyttösääntöjen väärinkäytöstapauksissa asiakkaan käyttöoikeus palveluihin voidaan peruuttaa ja asiakkaalle voidaan asettaa määräaikainen CampusMoWe palveluiden osto- ja käyttökielto. Kiellon päätyttyä asiakas voi lunastaa käyttöoikeuden uudelleen maksamalla palveluista hinnaston mukaisesti.

Pääset lukemaan säännöt kokonaisuudessaan (linkit):

Kuntosalin käyttösäännöt

CampusMoWe käyttösäännöt

Henkilökunnan vuorot tiistaisin ja torstaisin

Henkilökunnalle on varattu kuntosalivuorot tiistaisin klo 16-18 sekä torstaisin 16-17.30. Opiskelijoilla ei ole silloin mahdollisuutta käyttää kuntosalia.