Arkiliikuntahaaste #mowechallenge

SAMK opiskelijat toteuttavat Tuotekehityspaja -opintojaksoon liittyvän arkiliikuntahaasteen!
​​​​​​​
​​​​​​​Osallistumalla voit voittaa palkintoja, jotka arvotaan kaikkien osallistujien kesken! Palkintoja arvotaan kaikkiin eri kampuskaupunkeihin eli Pori, Rauma, Kankaanpää ja Huittinen!


Arkiliikuntahaaste on täällä, oletko valmis?

Me (Tuotekehityspajan opiskelijat) haluamme haastaa jokaisen Satakunnan korkeakoulun opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen mukaan arkiliikuntahaasteeseen!

Julkaisemme CampusMoWen Facebook- ja Instagram-tilillä sekä CampusMoWen nettisivuilla erilaisia arkiliikunnan muotoja ja vinkkejä taukoliikuntaan ja etäopiskeluun, joten ota tilit seurantaan heti! CampusMoWen löydät Facebookista nimellä CampusMoWe ja Instagramista @campusmowe.

Osallistu arkiliikuntahaasteeseen ja voit voittaa palkintoja!

Osallistu meidän arkiliikuntahaasteeseemme julkaisemalla Facebookissa tai Instagramissa kuva/video arkiliikunnan muodosta tai taukoliikunnasta hashtagilla #mowechallenge(+kaupunki). Jos et ole sosiaalisessa mediassa voit lähettää kuvan osoitteeseen info@campusmowe.fi

Arkiliikunta haasteemme alkaa N-Y-T NYT ja loppuu 17.toukokuuta!

Kaikkien osallistujien kesken arvomme Porin, Rauman, Kankaanpään ja Huittisten kaupunkien paikallisten yritysten sekä CampusMoWen palkintoja.

Palkintoina mm. CampusMoWen syyskauden MoWe Card, juomapulloja- ja reppuja, kuntosalijäsenyys sekä erilaisia etuja.

Näin osallistut arkiliikuntahaasteeseen:

1. Ota vapaamuotoinen video/kuva arkiliikuntamuodostasi tai taukoliikunnastasi

2. Julkaise kuva/video Facebookiin tai Instagramiin käyttämällä hashtagia #mowechallenge(+pori/Rauma/Kankaanpää/Huittinen)

Eli lisää #mowechallenge -hashtagin perään se kaupunki, missä vaikutat tai minkä kaupungin tarjoamasta arvottavasta palkinnosta hyötyisit eniten.

Esimerkiksi: Opiskelet ja asut Porissa: käytä hashtagia #mowechallengepori

3. Mikäli sinulla ei ole Facebookia ja Instagramia, voit osallistua arkiliikuntahaasteeseen myös lähettämällä meille kuvan arkiliikuntamuodostasi osoitteeseen info@campusmowe.fi.

4. Mitä enemmän julkaiset, sitä paremmat voittomahdollisuudet sinulla on!

Huom! Jos sinulla on yksityinen tili, ota suorituksestasi kuvakaappaus ja lähetä se CampusMoWen directiin tai info@campusmowe.fi

Arkiliikuntahaaste päättyy 17.5., jolloin suoritamme arvonnan. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

LET`S DO #MOWECHALLENGE!