Venyttely ja Liikkuvuus nyt 55 min

Porin tunnin kesto muuttunut, Raumalla tunti edelleen 45 min.

Asiakkaiden toiveesta Porin kalenterin maanantai-illan Venyttely & Liikkuvuus -tunnin kesto on nyt 55 min (aiemmin 45min)! Tunti alkaa klo 17.55 ja pidetään Agorasalin C-osassa. Pakkaa mukaan joustavat vaatteet, kenkiä et tarvitse.

Rauman tunti säilyy edelleen 45 min mittaisena!

Ilmoittaudu mukaan voimassa olevalla MoWe Cardilla!

Pitäiskö kokeilla Venyttely & Liikkuvuus -tuntia?

PITÄIS! Tunnilla tehdään dynaamisia liikkuvuusharjoitteita sekä venytellään. Tunnin sisältö on helppo ja sopii kaikille!

Huomaat harjoituksen vaikutuksen kehossa jo ensimmäisen kerran jälkeen! Keho tuntuu liikkuvammalta, rennommalta ja aineenvaihdunta tehostuu. Liikkuvuusharjoitteet sekä venyttely auttavat myös kehoa palautumaan.

Mitä hyötyä tunnista on minulle?

Nykypäivän staattinen työ, tietokoneella työskentely sekä jatkuva istuminen ja paikallaan olo, kangistavat kehoa ja vaikuttavat mm. aineenvaihduntaan. Rajoittuneet nivelten liikeradat kuormittavat kehoa epätasaisesti ja epäedullisesti aiheuttaen jumeja ja lihaskipuja.

Kun keho on liikkuva ja joustava, keho kuormittuu oikein! Lisäksi mm. lihaskuntoharjoittelu on helpompaa kohdistaa haluttuihin lihaksiin ja rasitusvammojen riski pienenee. Keho myös palautuu tehokkaammin.

Tule testaamaan!

Move well. Feel good.